Ha biológiailag férfiként a lányokat szeretem, de a lányok nem tekintenek rám szociálisan férfiként, akkor leszbikus vagyok?
Jó a kérdés kérdező, sok ilyen kellene még, itt látszik az egohuszár válaszolókon, hogy automatikusan a kérdésben keresik egyből a hibát, nem abban, hogy agyilag zoknit ezt megválaszolni.
Apuci-anyuci sokat simogatta a kis buksijukat....
Nos, a biológiai és a társadalmi nem két különböző dolog. Ha a tested férfi, attól még érezheted magad nőnek (és ez nem azonos a transzneműséggel, az ilyen emberek nem feltétlenül születtek rossz testbe).
Egyetlen egy emberrel találkoztam eddig Magyarországon, aki fiú testben él, de a lelke nő és a nőket szereti, tehát leszbikusnak vallja magát. Ő érthető okokból biszexuális lányokat keres, akik el tudják fogadni őt testileg-lelkileg. Esetleg próbálkozz Te is ilyen lányoknál, nekik nem probléma az sem ha nem férfiként tekintenek rád.
A szociális kommunikációt pedig gyakorolgasd, megértő segítő közösségben, esetleg menj el pszichológushoz, biztos van oka annak ha ilyen nyomás van rajtad.
Lehet, hogy eleinte egyszerűen csak nem volt szerencséd, aztán ügyesen kialakítottad ezt a rögeszmédet, ami sugárzik belőled. Innentől viszont ez öngerjesztő folyamat.
Szerintem verd ki ezt a fejedből, próbálj felépíteni magadnak új önképet. Keresgélj olyan körökben, ahova olyanok tartoznak, akik hozzád hasonló érdeklődésűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!