Hogyan lehet ilyen gerinctelen egy lezbikus?
Szóval van egy lány lezbikus volt osztálytársam, aki byíltan híresztelte hogy ő másmilyen mint a többi lány, tálat is magának egyet viszont az a lány nem volt lezbikus és csak az osztálytársam erőszakolta rá hogy ő az és mindig a tanáru előtt csokoloztak stb. Aztán a párját jól beégették és rádöbbent hogy ő a fiúkat szereti.
Aztán a lány osztálytársamra mászott rá akinek barátja van, csak rácseszett mert lakoptatta és barátja szét akarta verni a fejét. Utána osztálytársaim emlegették neki hogy xy lány aki a mi sulinkba jár egy másik lánnyal smárolt a diszkóba erre ki találhatjátok mi történt erre is rámászott csak ez se jött össze neki. De ép szerencséje volt mert annak a lánynak volt két lány barátnője akibe ő szerelmes lett és sorra vette neki az ajándékokat csak nem jött vele se össze a dolog, de viszont a másik fél barna lánnyal lefeküdt! aki egyáltalán nem volt lezbikus szóval bepiáltatta keményen és gondolom kíváncsi volt és lefeküdt vele...
Szóval ez szerintem rohadtul gáz, ha valaki lezbi az menjen a bárokna és kész de ne egy suliba..
A szexuális identitásától senki sem lesz jellemileg jobb vagy rosszabb. Ha nem így gondolod, az a Te hibád.
Egyébként a leszbikusokra is vonatkozik a tankötelezettség.
Szerintem is ez inkább elkeseredett lépés.
De mi van akkor, ha leszbikus?
Nem ő döntötte el, hogy ő az lesz, ráadásul ő is ismerkedhet bárhol. Csak azért, mert leszbikus, nem kell bárokba mennie.
Elég butácska vagy.
Feltételezem neked is van sajátod, hát miért izgat ennyire más élete? Külső szemlélőként nagyon könnyű azt hinned, hogy te bizony tudod a tuti, hogy mi hogyan történt pontosan és már rögtön ítélkezhetsz valaki fölött.
Komolyan nincs jobb dolgod?
Egyrészt: te sem hetero bárokba jársz ismerkedni, ugye? Hadd ismerkedjen az a szerencsétlen leSZbikus (SZ-szel írják) ott, ahol él.
Másrészt: én is leszbikus vagyok, és igen, a leszbikusok között is van egy csomó fura és nyomi alak. Mint ahogy a heterók között is.
Harmadrészt: a kislány még fiatal, próbálkozik, keresi önmagát, éppúgy, mint a partnerei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!