Szerintetek ez biztos vagy még elmúlhat ez az érzés? (meleg kérdés)
Egyházi suliban nem jó tulajdonság de megértelek én is a lányokat szeretem.
19/F
Kedves kérdező!
Elmúlhat ,mert általában a nők a férfiakat szeretik!
Próbálj most minnél többet a fiúkkal lenni!
És a tanárok tuti nem szivatnának és nem rúghatnak ki sem ezért szerintem.De azért ne mond el senkinek a legjobb barátaidon kívül ha engem kérdezel! :) sok szerencsét!
Hát egyházi suliban nem egy jó ötlet, inkább ne derüljön ki. Nem azért mert bármi eredendő baj lenne vele, csak sajnos magyarországon az egyházi iskolák / közösségek általában nem igazán tolerálják még.
Ha úgy érzed tényleg hogy szerelmes vagy belé akkor nem valószínű hogy ez csak egy fellángolás lenne, ilyen azért nem szokott lenni. Viszont simán lehet hogy nem vagy egyértelműen leszbikus hanem mondjuk biszex.
Így egy mondatos tanácsnak azt mondanám, hogy semmiképp ne szégyelld, nem szégyellnivaló, ez a Te személyiséged része, ettől még nem vagy rosszabb ember; ugyanakkor ne is hozd nagy nyilvánosságra mert sajnos főleg ilyen helyen az emberek nem szoktak igazán elfogadók lenni.
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!