Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nos én férj vagyok. De már...

Nos én férj vagyok. De már nem tudom szó nélkül olvasni, hogy itt minden nő szüzen ment férjhez, nem ivott, nem dohányzott stb. stb. Nem jobb az őszinteség?

Figyelt kérdés

#anya #füllentések
2015. ápr. 10. 22:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
84%
miért van azaz érzésem, hogy itt valakit nagyon átvertek és megbántottak? nemhogy felesége, de barátnője sincs a kérdezőnek... (én se szűzen mentem férjhez, dohányzom 17 éves korom óta - ki se merem számolni az hány év :D - jäger a kedvencem ;) )
2015. ápr. 10. 23:18
 12/23 anonim válasza:
78%
Miért kellett volna mindenkinek szűzen férjhez mennie? És ki állította, hogy így is tett?:-) Miért ne dohányozhatott volna? Inni meg mindenki ivott: ha mást nem, vizet.:-)
2015. ápr. 10. 23:31
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
Sejtem,mire gondol a kedves Férj.Itt mindenki szepithet az életén,kozmetikazhatja,ha úgy akarja.Hiába,hogy nem ismeri senki a másikat,csak nem életének a "szaftosabb" részét meséli el.Pedig tuti,hogy sokunknak lenne miről nosztalgiazni.Tőlem tuti bárki kérdez bármit,a valóságot mondom,az igazat.Mint ahogy futottam már bele intim kerdesbe. (8-as voltam)
2015. ápr. 10. 23:46
 14/23 anonim ***** válasza:
72%
Jajj te szentek legszentebbike, hova kéred a plecsnit?
2015. ápr. 11. 00:01
 15/23 anonim válasza:
84%
Hát márpedig én nem cigizek, és nem iszok, és még férjhez se mentem.
2015. ápr. 11. 00:15
 16/23 anonim ***** válasza:
64%
Hát én meg cigizek,néha iszom is,férjhez is mentem már,amugy az utolsót nem ertem.Hogy függ ossze a házasság a szuzesseggel...
2015. ápr. 11. 00:19
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem én miért lettem lepontozva,én mindenkire a zöldet tettem.Gondolom,az őszinteség az oka.Megszoktam már...
2015. ápr. 11. 00:49
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm a pontozást:)))
2015. ápr. 11. 01:10
 19/23 anonim ***** válasza:
12%
Az első oldalnyi fogyatékosoknak: sehol sem írta a kérdező, hogy ilyen kérdést látott, hanem hogy ilyeneket olvasott a nőktől (nyilván a válaszok között, és nem a kérdésben!)
2015. ápr. 11. 01:38
 20/23 anonim ***** válasza:

De, én őszinte vagyok. A barátom tudja, hogy ő vette el a szüzességem, tudja, hogy imádok inni és cigizni, tudja, régen mennyire gáz dolgokat csináltam.

Nem titkolok el semmit, nincsenek csontvázak a szekrényemben.

2015. ápr. 11. 06:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!