Nos én férj vagyok. De már nem tudom szó nélkül olvasni, hogy itt minden nő szüzen ment férjhez, nem ivott, nem dohányzott stb. stb. Nem jobb az őszinteség?
Figyelt kérdés
#anya #füllentések
2015. ápr. 10. 22:49
11/23 anonim válasza:
miért van azaz érzésem, hogy itt valakit nagyon átvertek és megbántottak? nemhogy felesége, de barátnője sincs a kérdezőnek... (én se szűzen mentem férjhez, dohányzom 17 éves korom óta - ki se merem számolni az hány év :D - jäger a kedvencem ;) )
12/23 anonim válasza:
Miért kellett volna mindenkinek szűzen férjhez mennie? És ki állította, hogy így is tett?:-) Miért ne dohányozhatott volna? Inni meg mindenki ivott: ha mást nem, vizet.:-)
13/23 anonim válasza:
Sejtem,mire gondol a kedves Férj.Itt mindenki szepithet az életén,kozmetikazhatja,ha úgy akarja.Hiába,hogy nem ismeri senki a másikat,csak nem életének a "szaftosabb" részét meséli el.Pedig tuti,hogy sokunknak lenne miről nosztalgiazni.Tőlem tuti bárki kérdez bármit,a valóságot mondom,az igazat.Mint ahogy futottam már bele intim kerdesbe. (8-as voltam)
14/23 anonim válasza:
Jajj te szentek legszentebbike, hova kéred a plecsnit?
15/23 anonim válasza:
Hát márpedig én nem cigizek, és nem iszok, és még férjhez se mentem.
16/23 anonim válasza:
Hát én meg cigizek,néha iszom is,férjhez is mentem már,amugy az utolsót nem ertem.Hogy függ ossze a házasság a szuzesseggel...
17/23 anonim válasza:
Nem értem én miért lettem lepontozva,én mindenkire a zöldet tettem.Gondolom,az őszinteség az oka.Megszoktam már...
19/23 anonim válasza:
Az első oldalnyi fogyatékosoknak: sehol sem írta a kérdező, hogy ilyen kérdést látott, hanem hogy ilyeneket olvasott a nőktől (nyilván a válaszok között, és nem a kérdésben!)
20/23 anonim válasza:
De, én őszinte vagyok. A barátom tudja, hogy ő vette el a szüzességem, tudja, hogy imádok inni és cigizni, tudja, régen mennyire gáz dolgokat csináltam.
Nem titkolok el semmit, nincsenek csontvázak a szekrényemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!