Nos én férj vagyok. De már nem tudom szó nélkül olvasni, hogy itt minden nő szüzen ment férjhez, nem ivott, nem dohányzott stb. stb. Nem jobb az őszinteség?
Figyelt kérdés
#anya #füllentések
2015. ápr. 10. 22:49
1/23 anonim válasza:
Csak egy ilyen kérdést linkelj már légyszíves...
2/23 anonim válasza:
Én sem olvastam ilyen kérdéseket.
3/23 anonim válasza:
Kicsit soknak érzem... :D Ilyet én sem gyakran olvasok itt. :D
4/23 anonim válasza:
Én sem láttam még ilyet.
Kérünk egy linket!
5/23 A kérdező kommentje:
Olyan vehemenciával estek neki minden lánynak, amiből egyenesen következik, hogy ti jobbak voltatok.
Hát nem!
Nagyon könnyű volt benneteket is táncba vinni.
De most megyek, mert vár a feleségem.
2015. ápr. 10. 23:04
6/23 anonim válasza:
Nos, kedves férj, én se láttam ilyen kérdést, de a lelked megnyugtatására közlöm, hogy nem szűzen mentem férjhez. Ahogy nagy valószínűséggel a te feleséged sem:-)
7/23 anonim válasza:
Ez volt a ma esti troll kérdés vagy mi? ="D
Mert annak elég szánalmas.
8/23 anonim válasza:
Szia kedves Férj! Nem mentem szűzen férjhez,sőt eléggé kielvez(t)em az életet,dohányzom és imádom a pezsgőt.Még csak 2 hete írok ide,de azt már megtanultam,hogy itt csak "jókislanynak" szabad lenni,mert máskülönben megkoveznek nőtarsaim,persze tisztelet a kivételnek:)
9/23 anonim válasza:
Elolvasnám a kérdést, ami erre ihletett.
10/23 anonim válasza:
Figyi: én soha nem ittam, nem cigiztem, és szűz vagyok, de soha nem gondoltam, hogy ezáltal jobb lennék másnál. Nem erény, így vagyok összerakva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!