Miért ezek jönnek be a mostani tinédzser lányoknak és nem a ''komoly'' fiúk?
Csak elmondanám hogy én tartok valahol az életben, lány vagyok , szeretek a középpontban lenni népszerű vagyok rengeteg barátom van és egyedül azért nem volt még barátom, mert nem akartam egy felszínes s.gfejjel sem járni. Nekem olyan fiú kell aki nem tömeggyártmány.
köszönöm!
Lejöhetett volna, hogy nem azt mondtam, hogy nem létezik ilyen, hanem elképesztően ritka... De mond annak a rengeteg kétségbeesett kérdezőnek (abból kiindulva, hogy csak itt ezen az oldalon hány ilyen fiú van), hogy te vagy az ellenpélda, biztos örülni fognak, de attól még az életbe nem nagyon fognak ilyen lányt kifogni...
Nagyon örülünk, hogy te egy normális értékrenddel bíró lány vagy, de sajnos attól még a több 100 lányból 1 ilyet találni a legtöbb esetben nem sikerül, azt hiszem ez mindent elmond.
igazad van ....
amúgy én sem szeretnék még párkapcsolatot jó lenne de még várok, nam szeretnék beleugrani valamibe, ami összetörheti más szívét. Ha valaki nem tetszik kedvesen visszautasítom volt már olyan hogy egy rendes fiú kérdezett meg és mondtam hogy bocsánat, de nem szeretnék jelenleg kapcsolatot, helyes vagy ,aranyos de nem szeretnék olyannal járni akibe nem vagyok szerelmes, vagyis nem vagyok 100 % osan biztos. Mert az senkinek sem jó ha valakivel összejövök utána meg szakítok vele egy kis ideig boldog és aztán? összetörik .
nem tudom hogy más is gondolkozik-e így rajtam kívül
Ezt embere válogatja. Én biztosan jobban örülnék egy rövid ideig tartó kapcsolatnak, mint a semminek, lehet megviselne, de legalább volt valami.
Előbb utóbb meg eléggé biztos, hogy lesz olyan kapcsolat aminek a végén megzuhan az ember, és ha valakinek nincs tapasztalata ebbe, akkor az nem lesz túl jó.
Olvastam egy magyarázatot egy srác billentyűiből korábban. Bemásolom.
"A legtöbb nő kollektíven lenézi a férfit, a férfiak pedig kollektíven felnéznek a nőkre! És a nők ezért keresik tudat alatt a hozzájuk hasonlókat, a lenéző, bunkó alfahímeket. Én nem tartom magam rossz pasinak, viszont szerény és jószívű ember vagyok. És így is állok a nőkhöz is. Mégis a tapasztalatom az, hogy semmilyen szinten nem értékelik a mai lányok a kedvességet, az erkölcsös életvitelt. Nem tudnak vele mit kezdeni. Félnek fogadni és kimutatni a szeretet, a rokonszenvet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!