Miért ezek jönnek be a mostani tinédzser lányoknak és nem a ''komoly'' fiúk?
"Csak a menősködés megy, de majd elérsz oda ahol majd le se tudod magadról vakarni a lányokat. :P"
Egyébként ezt nekem is milliószor mondták. Azóta is levegőnek néznek a drága hölgyek. Ez a világ egyik legnagyobb ÁLTATÁSA. :-D
Kérdező, legyél SWAG, vagy minimum kigyűrt, legyél menő, legyél laza, magasról sz.rj bele az életbe és sikered lesz a nőknél. Korrektséggel, intelligenciával, műveltséggel, kedvességgel, elhivatottsággal azonban SEMMIT nem fogsz elérni náluk azt garantálom!
"A normális lányok ezeket keresik."
Akkor a normális lány a XXI. században nagy hiánycikk, de ismételten azt tudom mondani, hogy ti önmagatoknak is hazudtok.
"Nekem nem tetszenek a "rossz fiúk" nem vonzanak. Izgalmasnak tűnhetnek de nem azok üresek."
Attól a lányok 99 százalékának még ők fognak kellene, tehát, a kérdező, jobb ha azzá válik, ha tud, különben készülhet, arra hogy egész fiatalkorában iszonyatosan magányos lesz. Én tipikus jófiú voltam. Soha egyetlen lány sem értékelte. "Jaj de aranyos, meg cuki vagy!" Aztán ment a macsó pasijához kefélni, aki egyébként csak kihasználta őt... Ez a szomorú valóság.
Az a baj, hogy pont az ellenkező lányok járják az ilyen oldalakat és akkor ők kommentelnek ide, ami hatalmas félrevezetést eredményez, a lányok 95% a meg ide sem néz, csak a f#szbúkon írogat és ennyi.
Ez a baj az ilyen kérdésekkel, itt előbújnak azok a lányok akik valójában sehol nincsenek az életbe, azok akikre meg igaz a kérdés, azok meg itt nincsenek és akkor hú de jó, vannak ilyen lányok is... vannak hát csak megtalálni őket olyan, mint az 5 ös lottó.
Legalábbis az én tapasztalatom ez, és még sok ilyet lehet olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!