Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha nem akarok gyereket?

Baj ha nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok a párom 33. 5 éve együtt vagyunk.

A párom szokta emlegetni,hogy szülhetnék már babát,de még nem érzem úgy hogy eljött az ideje,igazából félek isegy csomó mindentől.

Mi lesz ha nem bírjuk anyagilag.( jelenleg, pont nincs munkam)

Mi lesz ha szakitunk( kicsit sok a veszekedés)

Mi lesz ha.....

Néha úgy érzem,hogy de jó lenne de rögtön jönnek a kételyek..

Ezt mindenki így érezte? Vagy ti tudtátok amikor eljött az idő? Nem tudom miért vagyok ilyen.

Néha úgy érzem

2015. ápr. 7. 10:47
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

":D Csend honol a csatatéren. A győzelmemtől hangos a gyk. :D Az okoskodóknak a torkán akadt az okostojás.

Na jóéjszakát, gyerekek. Máskor készüljetek fel jobban a felelésre.;)"

Ez pedig remekül minősít. Kicsinyes vagy és primitív. Jobb is, ha ilyen nőnek nem lesz gyereke.

2015. ápr. 7. 14:58
 42/49 anonim ***** válasza:

"Jobb is, ha ilyen nőnek nem lesz gyereke." - És még milyen szerencse, hogy ezt nem te fogod eldönteni ;)

Aham tehát akkor Czeizel Endre világhírű orvos-genetikusunk hazudna az életrajzi könyvében és közben a 20 évesen eltett spermáját helyezte volna fel a párjának? :D Tejóég, te vagy primitív, méghozzá még meg is hurcolsz egy olyan embert, aki nem enyhén többet tett le az asztalra mint te. Példálózol itt orvosi, genetikai okosságokkal aztán megbecsteleníted a leghíresebb orvos-genetikusunkat, aki rákos..Te milyen embernek tartod magad? A véleményed is úgy ugrál, látom ahogy süllyed a hajód..most akkor tiszteled az orvostudományt meg az orvosokat vagy nem, döntsd már el. Annyi színed van mint a szivárványnak.

2015. ápr. 7. 15:14
 43/49 anonim ***** válasza:
Bocs nem olvastam a könyvét, mert az orvostudomány érdekel nem pedig XY magánélete, meg a búlvár pletyka. Azt pedig lesz.rom, hogy rákos e, sok ember rákos, szomorú de ez van. Az, hogy ő mennyire világhírű megint jó kérdés, nálunk az egyetemen még említés szintjén sem hangzott el soha a neve, még genetikából sem.
2015. ápr. 7. 15:46
 44/49 anonim ***** válasza:
Arról nem is beszélve, hogy a drága Czeizel életrajzát olvasgatva az úr fényévekre van attól, amit erkölcsösnek lehet nevezni.
2015. ápr. 7. 15:53
 45/49 anonim ***** válasza:

Egyébként várom az ÉRVEIDET, mert eddig továbbra sem volt egy normális sem, volt egy kis búlvár az öreg genetikussal, volt egy kis ennek meg annak az ismerősömnek ez meg az, de egyetlen tényleges érv nem hangzott el! És egyetlen érvemet nem cáfoltad, mert nem is tudod őket megcáfolni, lehet cáfolni az epigenetikai károsodásokat, lehetne cáfolni a Down kórt, lehetne beszélni az ionizáló sukárzásokról, fertőzésekről, gyulladásokról. A helyzet az, hogy semmit nem tudsz az orvostudományról, csak hozol baromságokat, meg egyéni példákat, innen-onnan.

Ha egy tudományos vitában például benyomod Czeizel Endrét úgy, mint itt, nemes egyszerűséggel kiröhögnek, és közlik, hogy kit érdekel! Ugyanis a búlvár pletyka nem tudomány, ha Czeizel Endrének 100 évesen született volna gyereke a 60 éves nejétől akkor sem érdekelné a kutyát sem, mert ez nem tudomány, hanem egy paternalisztikus tekintélyelvre alapuló érvelés, amit itt próbálsz lenyomni a torkomon. Ezen aszinten azonban, hogy a prof. megmondja a frankót viszont már régen túlhaladt a tudomány. Halottam én már orvos professzortól is akkora túlhaladott hülyeséget is, hogy nehezünkre esett ott helyben nem röhögni rajta. A laikusnak persze az a tudomány, ami a Blikkben van, meg az a tudós, akit a média beletol a képébe.

2015. ápr. 7. 16:09
 46/49 anonim ***** válasza:
90%

Én a 63 százalékosnak szurkolok!

Amúgy ma írták a Borsonline-on, hogy Czeizel nője 23 éves volt, nem 36.

2015. ápr. 7. 18:04
 47/49 anonim ***** válasza:
Én is a 63%-ossal értek egyet.
2015. ápr. 7. 18:13
 48/49 anonim ***** válasza:
Nem tudom kik vitáznak itt, de a 45-sel értek egyet.
2015. ápr. 7. 21:37
 49/49 anonim ***** válasza:
:D Czeizel orvos-genetikus. Akár benne van a Blikkben, akár nincs, akár ismered, akár nem. És nem volt gondja a gyereknemzéssel ;) Kortól függetlenül. Én csak azt látom, hogy körülöttem orrba-szájba születnek az egészséges babák 30 felett és pont emiatt halál nyugodt lehetsz, Kérdezô, nem vagy elkésve ;) Csak lazán. A varjak meg hagy krákogjanak tovább ;)) (Anyám a tesómat 32 évesen szülte. Mindenki jól van, köszi.)
2015. ápr. 7. 22:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!