Mért van az hogy 15 évesen tudom, hogy én nem Európai csajtól akarok majd gyereket?
Mert bedőltél a média nyomásának, mi szerint te vagy a körülötted élők csak akkor lesznek különlegesek ha elütnek a normálistól. Valamint annak a divatnak, hogy ha két fehér európai jön össze az már unalmas, átlagos (vagy még azon is aluli) de ha valaki félvér az már figyelemfelkeltő.
Valószínűleg unalmas vagy és középszerű, senki se foglakozik veled, így a gyerekeddel akarsz kitűnni.
Elsőnél a pont.
MI lenne, ha azért lenne különleges a gyereked, mert mondjuk úgy neveled, hogy értelmes legyen, és normális? Tudom ez jóval nehezebb, mint egy nem európai csajt teherbe ejteni, mert míg az utóbbi fél óráig tart, az amit én ajánlok évekig.
Amúgy elég súlyos értékelési problémáid vannak, ha azt hiszed, hogy valaki attól lesz majd különleges, mert a neve Radiátor, a bőrszíne meg zöld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!