Lehet,hogy még fiatal vagyok,de sokan már 18 20 éves korban is szűlnek.
Én anyukám nagyon elitélné ha terhes lennék ,azt mondta megis verne,mert ő nem akar nagymama lenne.Unokatesómnak is van egy lánya ő 19 évesen szűlt.Nekem a gyerekem lenne a mindenem.Nagyon nagyon szeretnék egy kisbabát csak 25 évesen?
de hogy gáz! az én nővérem is 25 évesen szült. ne hagyd h anyukád irányítsa az életed ennyi idősen. persze a körülményeket nem ismerem! állj a sarkadra. (ezzel nem akarok senkit megsérteni)
2014. febr. 23. 19:39
2/20 anonim válasza:
nem
2014. febr. 23. 19:40
3/20 anonim válasza:
Dehogy gáz. benne vagy a korba nem tizen éves vagy. ha van egy stabil párkapcsolatod akkor semmi gond. innentől már a Te dolgod.
2014. febr. 23. 19:40
4/20 anonim válasza:
Nem bár gondolkodásod elég gyerekes még.
2014. febr. 23. 19:41
5/20 anonim válasza:
nincs ezzel semmi baj.
Anyukáddal van a baj.
Mi 23 és 25 voltunk, mikor a kisfiunk megszületett.
28/F
2014. febr. 23. 19:42
6/20 anonim válasza:
Miért lenne gáz,nagyon is ideális,tudod szerintem az a probléma ha valaki 40 évesen szüli első gyerekét,aztán nagymamakorúként még csak egy tizenéves gyereke lesz.
2014. febr. 23. 19:45
7/20 anonim válasza:
Abban az esetben nem gáz, ha van stabil párkapcsolatod, van biztos munkahelyed, és meglévő egzisztenciába szülsz. Nem csak durr bele bumm módra.
2014. febr. 23. 19:50
8/20 anonim válasza:
én is így vagyok vele, csak még fiatalabb vagyok. Szerintem se gáz! Mi csak az egyetem végét várjuk, aztán hajrá :)
25 évesen, ha nem anyukáddal élsz, hanem a leendő baba apjával, nem gondolom, hogy anyukádra kellene hallgatni. Nehogy már ő mondja meg, hogy mikor lehet gyereked, aszerint, hogy ő mikor akar unokázni...
2014. febr. 23. 19:53
9/20 anonim válasza:
Én 26 évesen szültem. Ha szeretnél babát, és van egy férfi akivel szeretitek egymást, akkor semmi akadálya!
Sok sikert, és boldogságot!
2014. febr. 23. 20:01
10/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem korai! Én 26 evesen szültem! És csak azert nem elobb, mert nem volt hozza megfelelő apa. Ha a férjemet elobb ismerem meg, biztos korabban is bevallaltam volna. Szerintem az az irtó fontos, hogy meglegyen hozza a megfelelő társ, akiből jó apa lesz. Egyébként egyáltalán nem bánom, hogy koran lettem anya, imadom a kisfiam, és az élet azóta lett teljes számomra, megtapasztaltam mi a szeretet legmélyebb minősége, ez csodálatos! Most 28 vagyok, és idén születik meg 2. Kisfiam! Hallgass a szivedre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!