Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az nagyon gáz hogy 25 évesen...

Az nagyon gáz hogy 25 évesen gyereket akarok?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy még fiatal vagyok,de sokan már 18 20 éves korban is szűlnek.

Én anyukám nagyon elitélné ha terhes lennék ,azt mondta megis verne,mert ő nem akar nagymama lenne.Unokatesómnak is van egy lánya ő 19 évesen szűlt.Nekem a gyerekem lenne a mindenem.Nagyon nagyon szeretnék egy kisbabát csak 25 évesen?

2014. febr. 23. 19:35
1 2
 1/20 anonim válasza:
54%
de hogy gáz! az én nővérem is 25 évesen szült. ne hagyd h anyukád irányítsa az életed ennyi idősen. persze a körülményeket nem ismerem! állj a sarkadra. (ezzel nem akarok senkit megsérteni)
2014. febr. 23. 19:39
 2/20 anonim ***** válasza:
nem
2014. febr. 23. 19:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy gáz. benne vagy a korba nem tizen éves vagy. ha van egy stabil párkapcsolatod akkor semmi gond. innentől már a Te dolgod.
2014. febr. 23. 19:40
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem bár gondolkodásod elég gyerekes még.
2014. febr. 23. 19:41
 5/20 anonim ***** válasza:
66%

nincs ezzel semmi baj.

Anyukáddal van a baj.

Mi 23 és 25 voltunk, mikor a kisfiunk megszületett.

28/F

2014. febr. 23. 19:42
 6/20 anonim ***** válasza:
51%
Miért lenne gáz,nagyon is ideális,tudod szerintem az a probléma ha valaki 40 évesen szüli első gyerekét,aztán nagymamakorúként még csak egy tizenéves gyereke lesz.
2014. febr. 23. 19:45
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Abban az esetben nem gáz, ha van stabil párkapcsolatod, van biztos munkahelyed, és meglévő egzisztenciába szülsz. Nem csak durr bele bumm módra.
2014. febr. 23. 19:50
 8/20 anonim ***** válasza:
56%

én is így vagyok vele, csak még fiatalabb vagyok. Szerintem se gáz! Mi csak az egyetem végét várjuk, aztán hajrá :)

25 évesen, ha nem anyukáddal élsz, hanem a leendő baba apjával, nem gondolom, hogy anyukádra kellene hallgatni. Nehogy már ő mondja meg, hogy mikor lehet gyereked, aszerint, hogy ő mikor akar unokázni...

2014. febr. 23. 19:53
 9/20 anonim ***** válasza:

Én 26 évesen szültem. Ha szeretnél babát, és van egy férfi akivel szeretitek egymást, akkor semmi akadálya!

Sok sikert, és boldogságot!

2014. febr. 23. 20:01
 10/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem korai! Én 26 evesen szültem! És csak azert nem elobb, mert nem volt hozza megfelelő apa. Ha a férjemet elobb ismerem meg, biztos korabban is bevallaltam volna. Szerintem az az irtó fontos, hogy meglegyen hozza a megfelelő társ, akiből jó apa lesz. Egyébként egyáltalán nem bánom, hogy koran lettem anya, imadom a kisfiam, és az élet azóta lett teljes számomra, megtapasztaltam mi a szeretet legmélyebb minősége, ez csodálatos! Most 28 vagyok, és idén születik meg 2. Kisfiam! Hallgass a szivedre
2014. febr. 23. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!