Normális az, hogy én nem akarok gyereket?
18 éves fiú vagyok, és már rég eldöntöttem, hogy nem szeretnék gyereket. Szerintetek ez normális?
Az életcélom az, hogy boldogan éljek a barátnőmmel (akit majd elveszek feleségül), és hogy legyen egy jó munkám, hogy jól tudjunk élni és mindent megadhassak neki.
18 éves vagy, még 40 évesen is simán összejöhetsz egy 35 éves nővel akivel gyereket vállaltok. 40-18=22
Te ilyen biztosan tudod, hogy a következő 22 évben ez a gondolat be lesz betonozva a fejedben?????
Én egy kétgyerekes elvált anyuka vagyok, én sem akarok több gyereket, de nem tudom kijelenteni 100%-ban, hogy holnap nem akadok-e össze a nagy szerelemmel akinek még nincs gyereke és nem beszél rá arra, hogy legyen egy közös babánk.
Amúgy vannak nők akik nem szeretnének gyereket, de mi van, ha a te nagy szerelmed pedig azt mondja, hogy márpedig neki gyerek kell. Nekem az első barátom idősebb volt mint én, a korábbi házasságából volt gyereke, azt mondta, neki nem kell több. Mivel én meg nem vagyok az a titokban felcsináltatom magam fajta, inkább leléptem és kerestem olyat, akivel közösek voltak a céljaink. Az ex utána hónapokig hívogatott, már mondogatta, hogy na jó, akkor legyen gyerek.
18 vagy, ha lány lennél akkor is azt mondanám, hogy bőven ráérsz, de fiúként akár 30 éves korodig ne is foglalkozz ezzel.
Exem még 28 éves korában is azt mondta nekem,hogy ő nem akar gyereket,nem szereti a gyerekeket.(barátok maradtunk)
Most 34 éves és már a második babájukat várják a kedvesével:)....és azt mondta,hogy 4-ig lehet meg sem állnak,de a 3 az biztos meg lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!