Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Az nagyon gáz hogy 25 évesen...

Az nagyon gáz hogy 25 évesen gyereket akarok?

Figyelt kérdés

Lehet,hogy még fiatal vagyok,de sokan már 18 20 éves korban is szűlnek.

Én anyukám nagyon elitélné ha terhes lennék ,azt mondta megis verne,mert ő nem akar nagymama lenne.Unokatesómnak is van egy lánya ő 19 évesen szűlt.Nekem a gyerekem lenne a mindenem.Nagyon nagyon szeretnék egy kisbabát csak 25 évesen?

2014. febr. 23. 19:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
És az sem mellékes, hogy fiatalabb anyaként még sokkal több energiánk van, egy idősebb nő is lehet szuper anya, csak az évek előrehaladtával fogynak az energiák, sajnos.. Előző voltam.
2014. febr. 23. 20:30
 12/20 anonim ***** válasza:
Ha van saját kereseted, külön élsz a szüleidtől és van egy stabil, boldog kapcsolatod, akkor nem korai. Szerintem a legjobb kor, én 25 évesen már szeretnék terhes lenni az első babámmal.
2014. febr. 23. 21:02
 13/20 A kérdező kommentje:
Igen van lakásunk,nem alberletben lakuk dolgozzunk mindketten.Ketten 280.000 keressunk,de igy sem eleg mindenre.Sajnos mostanaba eleg sokat veszekszunk a penz miatt,szóval tenyleg meg kel valogatni az embernek,HOGY KINEK IS SZŰL.
2014. febr. 23. 21:06
 14/20 anonim ***** válasza:
Az a gáz, hogy ennyire anyukád irányít. Felnőtt vagy. Ha gyereket akarsz teremtsd meg a megfelelő anyagi és érzelmi hátteret és szülj távol a szülőktől. Én 20 és 23 évesen szültem, külön laktam.
2014. febr. 23. 21:35
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
20-25 között idális szülni-
2014. febr. 23. 22:10
 16/20 anonim ***** válasza:

25 évesen szültem, nem éreztem korainak. Most 30 vagyok, nyáron 5 éves lesz a fiam, minden rendben.

Ha szeretnéd, a párod is, és háttér is van, akkor ne foglalkozz a kívülállókkal.

2014. febr. 23. 22:26
 17/20 anonim ***** válasza:

23 voltam, mikor terhes lettem. 24éves voltam mikor megszületett:-) most 5 hónapos és 25 vagyok:-)!

De fura így leírni:-)!!

Én úgy gondolom, akkor vállalj gyermeket amikor úgy érzed, hogy jöhet. Anyagiak, érettség, kapcsolat:-)

2014. febr. 23. 23:03
 18/20 anonim ***** válasza:

25 évesen lettem terhes :)

mi terveztük a babát, de a férjemmel, nem pedig anyukámmal :D

nekem 2 munkahelyem volt, 9. hónapig dolgoztam napi 16 órát, férjem napi 14-15 órát, lakásunk volt, és már 3 éve külön laktunk a szülőktől...

nem gondolom korainak, most 30 vagyok, most tervezzük, hogy lassan jöhetne a kistesó (2 éves korában visszamentem dolgozni, persze csak az egyik helyre)

2014. febr. 23. 23:37
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia! 25 évesen teljesen rendben van ha babát vállaltok ha minden adott hozzá( anyagiak, stabil kapcsolat ). Te felnőtt nő vagy, állj a sarkadra, nem anyukádnak szülnél hanem magadnak és már egyáltalán nem tilthatja meg neked, hogy mit teszel és mit nem. Már külön életed van Te irányítsd ne pedig más! :-)
2014. febr. 24. 07:36
 20/20 anonim válasza:

Szia!

Szerintem erről nem anyukádnak kell döntenie. A Te életed és nem az övé. Ha van hozzá apuka és komolyan szeretitek egymást, akkor nem érdemes sokat várni, mert tényleg szar lenne 50 évesen elsőbe küldeni a gyereket... Nem vagy fiatal, hidd el! Vagy ha úgy gondolod, akkor lehet, tényleg várnod kellene vele. Én 22 évesen szültem. Most lesz egy éves a kislányom.

Persze nem ismerem a hátteret, hogy milyen az apuka, megvan-e a biztos munkahelyetek hozzá, lakás, stb.... úgyhogy nem is akarlak beleugrasztani semmibe. Én csak az életkorról nyilatkozom :)

Az én anyám el akarta vetetni velem a picit. Ezt utólag tudtam meg nemrég. Olyan mérges még soha nem voltam életemben mint akkor. Mit képzel az ilyen? Persze neki nem mondtam, mert nem akarom bántani. Mindenesetre imádja a kiscsajt, viszi ide-oda, ha nem veszem észre megpróbálja kisajátítani. Persze sose sikerül neki. Egy kisbabának senki nem tud ellenállni. Újra felébred az anyai ösztön. Én már tervezem a következőt.

2014. febr. 25. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!