Az nagyon gáz hogy 25 évesen gyereket akarok?
Lehet,hogy még fiatal vagyok,de sokan már 18 20 éves korban is szűlnek.
Én anyukám nagyon elitélné ha terhes lennék ,azt mondta megis verne,mert ő nem akar nagymama lenne.Unokatesómnak is van egy lánya ő 19 évesen szűlt.Nekem a gyerekem lenne a mindenem.Nagyon nagyon szeretnék egy kisbabát csak 25 évesen?
25 évesen szültem, nem éreztem korainak. Most 30 vagyok, nyáron 5 éves lesz a fiam, minden rendben.
Ha szeretnéd, a párod is, és háttér is van, akkor ne foglalkozz a kívülállókkal.
23 voltam, mikor terhes lettem. 24éves voltam mikor megszületett:-) most 5 hónapos és 25 vagyok:-)!
De fura így leírni:-)!!
Én úgy gondolom, akkor vállalj gyermeket amikor úgy érzed, hogy jöhet. Anyagiak, érettség, kapcsolat:-)
25 évesen lettem terhes :)
mi terveztük a babát, de a férjemmel, nem pedig anyukámmal :D
nekem 2 munkahelyem volt, 9. hónapig dolgoztam napi 16 órát, férjem napi 14-15 órát, lakásunk volt, és már 3 éve külön laktunk a szülőktől...
nem gondolom korainak, most 30 vagyok, most tervezzük, hogy lassan jöhetne a kistesó (2 éves korában visszamentem dolgozni, persze csak az egyik helyre)
Szia!
Szerintem erről nem anyukádnak kell döntenie. A Te életed és nem az övé. Ha van hozzá apuka és komolyan szeretitek egymást, akkor nem érdemes sokat várni, mert tényleg szar lenne 50 évesen elsőbe küldeni a gyereket... Nem vagy fiatal, hidd el! Vagy ha úgy gondolod, akkor lehet, tényleg várnod kellene vele. Én 22 évesen szültem. Most lesz egy éves a kislányom.
Persze nem ismerem a hátteret, hogy milyen az apuka, megvan-e a biztos munkahelyetek hozzá, lakás, stb.... úgyhogy nem is akarlak beleugrasztani semmibe. Én csak az életkorról nyilatkozom :)
Az én anyám el akarta vetetni velem a picit. Ezt utólag tudtam meg nemrég. Olyan mérges még soha nem voltam életemben mint akkor. Mit képzel az ilyen? Persze neki nem mondtam, mert nem akarom bántani. Mindenesetre imádja a kiscsajt, viszi ide-oda, ha nem veszem észre megpróbálja kisajátítani. Persze sose sikerül neki. Egy kisbabának senki nem tud ellenállni. Újra felébred az anyai ösztön. Én már tervezem a következőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!