Mért baj az ha nem akarok több gyereket?
Figyelt kérdés
Van egy lányunk, de én nem igazán akarok még egy gyereket, nincs rossz élményem a szülésről. egyszerűen csak nem akarok. Pedig mindig is nagy családról álmodtam, de most megtorpantam egy kicsit. a párom akarna több gyereket is, de én úgy gondolom, hogy elég ez az egy is. Imádom, szeretem és félek hogy nem tudok majd elég figyelmet szentelni a nagyobb gyerekemnek ha lenne egy kistestvére is.Érezte már valaki így?2013. ápr. 6. 20:39
1/6 anonim válasza:
Aha. Másfél éves koráig .. utána rájöttem, hogy én 2 lányos anyuka vagyok.
És tessék.. így is van. Van két csodálatos lányom.
2/6 A kérdező kommentje:
Már kezd idegesíteni, hogy mindenki kérdezgeti hogy mikor jön a kistesó...
2013. ápr. 6. 20:47
3/6 anonim válasza:
Figyelj, ha nem jön baba azért, ha jön azért kérdezgetnek. Igazából az emberek ilyenek: kérdeznek, ha kell ha nem.
Én amúgy lányom 2 éves koráig nem akartam második babát, addig váltig állítottam, hogy soha nem szülök. Most már más érzéseim vannak, és ha kérdezték régen elmondtam nem akarok, most ha kérdezik elmondom talán akarok. Ennyi, nem kerekítek nagy feneket a dolognak.
4/6 A kérdező kommentje:
Néha elkap egy két pillanatra, hogy de jó volna még egy pici de ez csak egy két pillanat. Aztán ugyanúgy gondolok mindent.
2013. ápr. 6. 20:53
5/6 anonim válasza:
Én sem szeretnék többet, mondjuk én mindig is "egy gyerekes" voltam. Most hogy megszületett a fiam ez az érzés csak erősödött. Aztán persze ki tudja mi lesz... Mindenesetre agybajt kapok az "egy gyerek nem gyerek", meg a " mi lesz ha meghal, hogy teszed túl magad rajta ha nincs mégegy?!" kijelentésektől.... Hát ki az isten szül ilyen indíttatásból, ettől a falnak megyek! Úgyhogy már nem is reklámozom nagyon.
6/6 anonim válasza:
Nekünk is lányunk van, és nem akarunk testvért. Mert mi így döntöttünk, ennyi.
Amikor érdeklődnek a kistesó iránt, mi azt mondjuk hogy jól sikerült a lányunk, nem akarunk másikat:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!