Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha nem akarok gyereket?

Baj ha nem akarok gyereket?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok a párom 33. 5 éve együtt vagyunk.

A párom szokta emlegetni,hogy szülhetnék már babát,de még nem érzem úgy hogy eljött az ideje,igazából félek isegy csomó mindentől.

Mi lesz ha nem bírjuk anyagilag.( jelenleg, pont nincs munkam)

Mi lesz ha szakitunk( kicsit sok a veszekedés)

Mi lesz ha.....

Néha úgy érzem,hogy de jó lenne de rögtön jönnek a kételyek..

Ezt mindenki így érezte? Vagy ti tudtátok amikor eljött az idő? Nem tudom miért vagyok ilyen.

Néha úgy érzem

2015. ápr. 7. 10:47
1 2 3 4 5
 11/49 anonim ***** válasza:
"Egyébként érdemes megnézni a tipikus 35 év felett szülő nőtt, terhesség alatt elhízik, mint állat, gestációs diabetese lesz a gyerek meg úszik a cukorban, terhességi toxémia is sokkal gyakrabban alakul ki náluk, mint a fiataloknál. Egyébként ez az igazi önzés, amikor sz.rnak bele a gyerek egészségébe, mert nekik a munka, meg a karrier, meg a bulizás az első." -Én egy ilyet sem ismerek. :) A barátnőm amúgy 27 éves, már lassan 1 éve próbálkoznak a barátjával és semmi. Vagy a volt osztálytársném: 19 évesen terhes, baba szellemi fogyatékos .. Úgyhogy csak stop a közhelyekkel.;)
2015. ápr. 7. 12:13
 12/49 anonim ***** válasza:
Valószínűleg tapasztaltabb korú szülőktől értelmesebb neveltetést kap a gyerek, mint a gyerekfejjel is szapora ösztönlényektől...
2015. ápr. 7. 12:28
 13/49 anonim ***** válasza:
90%

#7 Attól, hogy te tagadásban élsz még nem muszáj másoknak is rossz tanácsokat osztogatnod.

Engem anyám 38 évesen szült egyedülálló anyaként. 25-éves koromra édesanyám már elég idős, cukorbeteg, stb. Saját családot még nem alapítottam és kissé beárnyékolja az életemet, hogy édesanyám lehet, hogy hamarosan meg fog halni és egyedül maradok a kib*szott világon.

Egyébként oxigénhiányos szülés volt és ez meg is látszik rajtam sajnos.

A gyerek nevelésénél is jól jön, ha a szülők személyisége még fiatalos.

2015. ápr. 7. 12:33
 14/49 anonim ***** válasza:
52%

Én orvosi tényeket mondtam, nem pedig közhelyeket.

"A barátnőm amúgy 27 éves, már lassan 1 éve próbálkoznak a barátjával és semmi."

És ez 35 éves korára jobb lesz? Nem még kisebb esélye lesz a teherbe esésre.

"Vagy a volt osztálytársném: 19 évesen terhes, baba szellemi fogyatékos."

És? Ez egy eset, nem pedig statisztika. Az a baj, hogy sok nőnek köze sincsen a logikához. Igen van aki egészségesnek tűnő babát hoz össze negyven évesen van aki pedig mentálisan retardáltat 20 évesen. De a tendenciák nem az idősen szülésnek kedveznek. Egyébként jellemző, hogy azt sem tudod, mi történt az adott illetővel és már dumálsz, hypoxiás károsodást szenvedett? Genetikai rendellenessége van? Szimplán rossz génkészletet kapott és enyhe mentális retardációja van? Vagy fertőzés miatt lett retardált. Te semmit nem csinálsz csak dobálózol totálisan tudománytalanul innen-onnan előrángatott példákkal. Ezek egyéni esetek és történetek, nem pedig tendenciák. Egyébként meg lehet kérdezni a nőgyógyászok véleményét, hogy mi a legalkalmasabb időpont a szülésre. Azt fogják mondani, hogy 20-30 között. Persze ez nem tetszik a tipikus felelőtlen partyállat hölgyikéknek. Aztán sírnak amikor kiégett a petefészkük, nem jön össze a baba és társai és ők ott állnak 40 évesen tök egyedül.

2015. ápr. 7. 12:39
 15/49 anonim ***** válasza:
42%

14-es, te sima félművelt féligazságokat vegyítesz nettó baromságokkal és bő lére eresztve tálalod.

Csak úgy tényszerűen.

2015. ápr. 7. 12:49
 16/49 anonim ***** válasza:
35%

"14-es, te sima félművelt féligazságokat vegyítesz nettó baromságokkal és bő lére eresztve tálalod.

Csak úgy tényszerűen."

Lehet cáfolni őket, epekedve várom. Ugyanis ez amit itt lenyomtál egy szimpla beböfögés.

2015. ápr. 7. 12:56
 17/49 anonim ***** válasza:
"Engem anyám 38 évesen szült egyedülálló anyaként. 25-éves koromra édesanyám már elég idős, cukorbeteg, stb." - Az én anyám meg 51 éves és szó szerint kicsattan az egészségtől. Jön, megy, alig lehet vele a lépést tartani, izmos, sportos. Ne általánosíts!
2015. ápr. 7. 13:03
 18/49 anonim ***** válasza:
"Egyébként jellemző, hogy azt sem tudod, mi történt az adott illetővel és már dumálsz, hypoxiás károsodást szenvedett?" - :D:D:D:D Az nem is az én válaszom volt, besültél.
2015. ápr. 7. 13:04
 19/49 anonim ***** válasza:
A tied 51 az enyém 63
2015. ápr. 7. 13:06
 20/49 anonim ***** válasza:
0%
"Egyébként meg lehet kérdezni a nőgyógyászok véleményét, hogy mi a legalkalmasabb időpont a szülésre." -óóó a szent nőgyógyászok :D Még azt se tudják megmondani, hogy kell-e fogamzásgátló szedésénél szünetet tartani, vagy hogy a hüvelyirrigálás egészséges vagy nem. 6 (!!!) különböző nőgyógyásznak tettem fel ezt a két kérdést és mind a 6 (!!!!) mást mondott. Na most..nem ugyanazt oktatják az orvosin ? :O vagy éppen azt a verziót mondja, ami a gyógyszercéggel kötött szerződésének a legkedvezőbb..? Érdemes ezen elgondolkodni ;) Isten hozott a való világban!
2015. ápr. 7. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!