Baj ha nem akarok gyereket?
26 éves vagyok a párom 33. 5 éve együtt vagyunk.
A párom szokta emlegetni,hogy szülhetnék már babát,de még nem érzem úgy hogy eljött az ideje,igazából félek isegy csomó mindentől.
Mi lesz ha nem bírjuk anyagilag.( jelenleg, pont nincs munkam)
Mi lesz ha szakitunk( kicsit sok a veszekedés)
Mi lesz ha.....
Néha úgy érzem,hogy de jó lenne de rögtön jönnek a kételyek..
Ezt mindenki így érezte? Vagy ti tudtátok amikor eljött az idő? Nem tudom miért vagyok ilyen.
Néha úgy érzem
"Én csupán a Kérdező miatt írok, szeretnék segíteni neki."
Jó duma, kár, hogy nem igaz, ugyanis lassan többet tudunk rólad, mint a kérdezőről, te önmagad miatt írsz.
"Én nem ismerek senki olyat, aki "beszopta", ahogy fogalmazol, és feketén fehéren ott állna a jelentésén, hogy 'AZÉRT, MERT NEM HÚSZÉVESEN SZÜLTÉL..', vagy hogy 'KORODBÓL ADÓDÓAN bla bla'."
Mert ez az ok, a zárón viszont a következmény lesz leírva, kimerült petefészek, nem átjárható tuba uterina, heges uterus stb. Én sok embert ismerek, aki beszopta, és vagy feladta, vagy meddőségi centrumba jár.
"Olyan van hogy a nő egészsége nincs a toppon mert nem figyel oda magára,"
Valóban van, de az odafigyelés nem elég, nem lehet minden káros ágenst elkerülni.
"dettó a palinál, akinek esetleg a spermája nem ficánkol eléggé, mely szintén nem korhoz kötött, csak megjegyzem."
Valóban nem? Ha ez igaz lenne eg 100 éves férfi éppen olyan termékeny lenne, mint egy 20 éves.
"Ha pedig genetikai baj van, az megint csak NEM A KORRAL FÜGG ÖSSZE csak szólok."
Down kór. A mentális retardáció tudtommal leggyakoribb genetikai oka. 21 triszómia eredménye, a betegség előfordulása az anyai korral exponenciálisan emelkedik. 30 év alatt elenyésző az előfordulása. Arról nem is beszélve, hogy ti egész életetekben magatokban hordozzátok a petesejtjeiteket, nem termeltek újat, csak érlelitek őket, kapja az a DNS az áldást rendesen nem kell félni.
"Szerinted" nem értek hozzá. Én nem fogok veled a gyakorikérdéseken szakmai vitákba bocsátkozni, mint mondtam. Így soha nem derül ki számodra, hogy mennyire értek hozzá.
Te viszont írogathatod tovább, hogy dededededede te mennyire igen. Hajrá.
"Én nem fogok veled a gyakorikérdéseken szakmai vitákba bocsátkozni, mint mondtam. Így soha nem derül ki számodra, hogy mennyire értek hozzá."
Bla-bla-bla.
:D Csend honol a csatatéren. A győzelmemtől hangos a gyk. :D Az okoskodóknak a torkán akadt az okostojás.
Csak hogy teljes legyen a kép:
Czeizel Endre orvos-genetikus önéletrajzi könyvéből:
'A rákbeteg magyar híresség, aki április 3-án töltötte be a 80. életévét, a kötettel kíván elbúcsúzni az őt tisztelőktől és szeretőktől.
...
Azt gondolta, már nem lehet gyermeke, párja aztán mégis teherbe esett, és 2006-ban megszületett kisfiuk, Andriska.
---
Az első fél éves kemoterápiát követően biztos volt benne, hogy fogamzóképtelen, Dóri mégis ismét várandós lett, tavaly augusztusban pedig világra jött a kislányuk, Fanni.
79 évesen lett ismét apa.
Szalagcím: 'Titokban lett apa Czeizel Endre! 43 évvel fiatalabb párja kislánnyal ajándékozta meg'
Segítek számolni, 43 évvel fiatalabb párja: 36 ÉVES (!) ;)
WOW! Hogy mik vannak! :D 36 éves nő+79 éves férfi, és gyermekük született. És orvos-genetikus asztamindenit. :D
Na jóéjszakát, gyerekek. Máskor készüljetek fel jobban a felelésre.;)
Szóval eddig pontosan NULLA, tehát NULLA érvet tudtál felhozni, az én érveimet nem tudtad cáfolni, csak hoztál innen-onnan EGYÉNI példákat.
Én hallottam olyan sztorit is, hogy egy hatvan éves nő ikreket szült, de mégsem vonok le ebből következtetés, mert nem ez az általános. Hiszen a menopusa a nők túlnyomó többségénél 40-50 év közé esik.
Arról nem is beszélve, hogy egy genetikusról lazán el tudom képzelni, hogy van neki elrakva spermabankban sperma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!