Baj ha nem akarok gyereket?
26 éves vagyok a párom 33. 5 éve együtt vagyunk.
A párom szokta emlegetni,hogy szülhetnék már babát,de még nem érzem úgy hogy eljött az ideje,igazából félek isegy csomó mindentől.
Mi lesz ha nem bírjuk anyagilag.( jelenleg, pont nincs munkam)
Mi lesz ha szakitunk( kicsit sok a veszekedés)
Mi lesz ha.....
Néha úgy érzem,hogy de jó lenne de rögtön jönnek a kételyek..
Ezt mindenki így érezte? Vagy ti tudtátok amikor eljött az idő? Nem tudom miért vagyok ilyen.
Néha úgy érzem
"Én egy ilyet sem ismerek. :) A barátnőm amúgy 27 éves, már lassan 1 éve próbálkoznak a barátjával és semmi. Vagy a volt osztálytársném: 19 évesen terhes, baba szellemi fogyatékos .. Úgyhogy csak stop a közhelyekkel.;)"
Én erre válaszolva írtam a hypoxiát, pontosabban inkább asphyxiát kellett volna írnom, ennyiben valóban felsültem.
16: eszem ágában sincs szájkaratézni ezen a "szakportálon" ennyi nyilvánvaló hülyeséggel.
Annak írtam, aki olvassa, s nem ért hozzá, hogy nettó hülyeségeket hordasz össze.
A többi meg a te ráérő időd kérdése, hogy mennyit próbálsz még meg ezen az oldalon okoskodni. Ennyi.
Amire nincs egyértelmű evidencia ott megoszlanak az orvosi vélemények, persze, aki semmit nem ért az orvostudományokhoz, az úgy viselkedik, mint te. Arra, viszont, hogy harminc felett nem ideális szülni vasbeton stabil evidenciák vannak.
Egyébként áltathatod itt magad, az a tényeken nem változtat. Most én is rakok ide négy szmájlit :-D :-D :-D :-D Fogy az időd, ketyeg az óra és minél idősebb leszel annál kisebb az esélyed egészséges gyermek világrahozatalára és felnevelésére, annál nagyobb lesz köztetek a generációs szakadék, és annál kevesebb időt tölthetsz majd a gyermekeddel, mert senki nem él örökké, te sem.
"Annak írtam, aki olvassa, s nem ért hozzá, hogy nettó hülyeségeket hordasz össze."
Szerintem meg te nem értesz hozzá, drága. Tudod cáfolni? Nem. Ennyi. Habár szép próbálkozás volt, a kitérés is szép volt, remek hitelrontás, de szerintem totál laikus vagy a témában.
"és t#jok a szájába mindenkinek (neked is). Szóval, akármi is van, nyertes vagyok ;)"
Érdekes, akkor miért is vitázol itt velem már egy órája... Miért is magyarázod, hogy nincs igazam, ha te ígyis-úgyis nyertes vagy? :-D :-D :-D :-P
Még szerencse, hogy nagyon sokak nem adnak hitelt az ilyeneknek mint te. Okostojás.
;) Nekem más tényeim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!