Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mitől lehet ez az egész?

Mitől lehet ez az egész?

Figyelt kérdés
Egyszerűen szánalmasnak ès egy semmirekellő embernek érzem magam..Ha kipróbálok új ruhákat egyszerűen cikinek érzem magam,és ha kimegyek az utcára akkor is..Gyakran elsìrom magam..Aki tud segítsen!
2015. márc. 30. 21:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mi az, hogy 'mégegyszer'

öcsém, belőled mindent úgy kell kihúzni?

2015. márc. 30. 22:40
 12/14 A kérdező kommentje:
Októberben összevesztünk..Januárba írtam neki egy személyes levelet ami hatására elkezdtünk beszèlgetni és annyira jóban lettünk hogy idejött úgy hogy közben megírtam neki levélbe hogy szeretem..Ennyi törtènt igazából..Legelső együttlétet meg mindketten akartuk..Ja meg azt is mondta hogy nem hagyja hogy teljesen tönkretegyem.
2015. márc. 30. 22:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Csak én nem értem a csajok viselkedését, vagy más sem?
2015. márc. 30. 22:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Na ez az hogy én sem értem az egèszet,lehet mégsem csináltam akkor semmit csak ő akarta hogy èn tönkremenjek emiatt?
2015. márc. 30. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!