Röhejes ha egy nő egész életében csak egy férfivel szexelt?
Már nem tudom,hogy jött fel a téma a munkahelyemen,-lényeg,hogy kiderült nekem csak a férjem volt az egyetlen kapcsolatom életemben,még nem is csókoltam meg mást soha. Néhányak szerint ez elég gáz,egyik barátnőm meg kifejezetten röhejesnek találta a dolgot...
39-éves vagyok korán mentem férjhez,én nem éreztem semmi hátrányát annak,hogy nem bújtam ágyba fűvel-fával,kicsit rosszul esett amiket mondtak, utólag ítélve nem kellett volna megtudniuk.
Ti ,hogy látjátok ezt? Nemet és kort írjatok.
Te 1 tiszteletre méltó nő vagy, meg minden ilyen nő!
Nálam is ez a helyzet!
Jézusom, dehogy röhejes! Szerintem ez nagyon szép dolog :)
A volt melóhelyemen az egyik nőt is cseszegették, mert a férja a 3. férfi az életében. Jelzem, olyanok cseszegették, akik f...szról f...szra szállnak.
Nekem a férjem a második. Őelőtte csak egy kapcsolatom volt, az is csak néhány hétig tartott.
Látod, ilyen személyes dolgokat egy munkahelyen sosem szabad kifecsegni, mert beindul a pletyicsatorna meg a cseszegetés. Én sem mondtam el a volt melóhelyen, hogy a férjem a második kapcsolatom, semmi közük hozzá.
25L
Senkinek semmi köze a másik nemi életéhez.
Nem röhejes, példát vehetne rólad a sok csitri.
Szerintem se fecsegj ki ilyet munkahelyen. Diplomatikusan hárítsd el magadtól, ha ilyesmire került a szó, hogy megnyilatkozz. Senkinek semmi köze a magánéletedhez, és látod: a sok hülye miatt, akik mindig csak álmodoznak a "nagy Ő"-ről (hiszen minden nő erről álmodik tinikora óta), téged szekálnak, aki megtaláltad magadnak az igazit...
Bár, ha az én véleményemet kérdezed, abban sincs semmi, ha valakinek van több partnerrel is tapasztalata. Pusztán szex terén sztem ez még előnyösebb is. De soha eszembe nem jutna mást lenézni azért, mert csak egy partnerrel csinálta, sőt, tiszteletre méltó. És ez a dolog mindenkinek a magánügye, kinek így jó, kinek úgy - ki vagyok én hogy ítélkezzek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!