Mi ez az egész?
Figyelt kérdés
20éves lány vagyok es 51 éves nővel dolgozom együtt,akit kiskorom ota ismerek... a ferjet nem reg ismertem meg o is 50koruli.... ma bejott a boltba a felesegehez erre elkezdi nekem: jaj de kis csinos vagy ma...aztan a felesege is megdicsert engem h igen igen nagyon szép... aztan meselte a faszinak a felesége hogy ma térdeltünk csomót a földön mert csavarokat raktunk ossze,szamolgattunk..erre beszolt egy ilyet a munkatarsnom ferje,hogy: elottem is terdelhettetek vna.... vmi ilyesmi.... es nevetett... meg a munkatarsnom is kicsit,de nem annyira,kisse furcsalta... enmeg csak neztem.... ezt most minek vegyem? OO megemlitsem a munkatarsnomnek ezt,hogy ez nekem elegge furan jott le? vagy mit tegyek? felek ha megemlitem vmi rosszat gondol rolam,vagy rosszat fog tenni...2015. márc. 10. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!