Mitől lehet ez az egész?
Figyelt kérdés
Egyszerűen szánalmasnak ès egy semmirekellő embernek érzem magam..Ha kipróbálok új ruhákat egyszerűen cikinek érzem magam,és ha kimegyek az utcára akkor is..Gyakran elsìrom magam..Aki tud segítsen!2015. márc. 30. 21:59
1/14 anonim válasza:
Miért érzed magad szánalmasnak?
2/14 anonim válasza:
Nekem is kell idő amíg megbarátkozom az új ruháimmal. :D
3/14 A kérdező kommentje:
Az utóbbi időben tapasztalom ezt..Van egy lezáratlan dolog ami miatt a lelkem nem tud megnyugodni..Ha erre gondolok elsírom magam sajnos.
2015. márc. 30. 22:11
5/14 A kérdező kommentje:
Bár az lenne a baj hogy nem tudok megbarátkozni az új ruháimmal..Valaki érezheti magát furán ha lelki beteg?
2015. márc. 30. 22:12
6/14 A kérdező kommentje:
Egy testvérpár akiknél elcsesztem mindent
2015. márc. 30. 22:15
7/14 anonim válasza:
hogy volt mesélj. Nem tudom beszéltél-e róla valakinek de ha nem, akkor segíthet
8/14 A kérdező kommentje:
Barátnőmmel megismerkedtem az első munkahelyemen,együtt voltunk pár hónapot aztán annyi volt..Igazából azt éreztem hogy nem is szeretett igazán..Ki sem mutatta sose..Aztán egy netes oldalon elkezdtem csetelni a hugával..Nagyon jól kijöttünk egymással,találkoztunk és megtörtént a dolog..Legutóbb is ez volt egy kis szünet után..De elcsesztem,megbántottam..Azóta semmi sem olyan.
2015. márc. 30. 22:30
10/14 A kérdező kommentje:
Igazából ittunk kicsit..De rajta látszott hogy megártott neki kicsit..Aztán megmasszíroztatta magát ès megtörtént a dolog..Nem ellenkezett meg semmi..Aztán elviharzott sírt is ès azt mondta hogy mègegyszer bedőlt nekem..Meg azzal fenyegetőzött hogy elmondja a nővérènek.
2015. márc. 30. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!