Miért és mire hordja valaki ennyire fent az orrát?
Nézd, ha tényleg ÖT nö is érdeklödik egyszerre iránta, akkor csa van valami ok erre - tehát nem valószínü, hogy nem lenne a nök számára vonzó!
"Mintha nem látszana rajta hogy egy tipikus lúzer, akit az ágyban csaj bottal se bökdösne." nekem ebböl a helyzetböl nem az jön le, hogy lúzer lenne, és azt meg nem hiszem, hogy látni lehet bárkin is, hogy milyen az ágyban.
De ha ennyire ragadnak rá a nök, akkor nem valószínü, hogy szerintük nem vonzó szexuálisan is. (Mellesleg a legtöbbször a "szép" férfiak azok, akik nem soakt érnek)
Viszont ami végképp nem világos, hogy miböl derült ki neked, hogy jellemtelen az illetö?
Szerintem meg tényleg féltéken vagy, nem feltétlen arra, hogy nök terén sikeres, hanem hogy egyáltalán sikerei vannak.
Ebben szerintem inkább az lehetett, hogy irtó gyerekesnek tartotta a megjegyzést, vagy számított rá, hogy lesz egy idióta, aki megjegyzi, úgyhogy ahelyett, hogy kitalált volna egy frappáns megjegyzést, nem akart róla beszélni. És talán nem akart a nők előtt sme válaszolni ilyesmire, de rájött, hogy ők esetleg nem értékelnék.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!