Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért és mire hordja valaki...

Miért és mire hordja valaki ennyire fent az orrát?

Figyelt kérdés
Szóval egy buliba történt, hogy egy elég ronda és jellemtelen férfi éppen pontosan öt nővel beszélgetett. Valaki viccesen oda szólt hogy: "egy pasira öt nő, mekkora mázlista vagy". Ő meg csak pöffeszkedve annyit vetett oda hogy: "tudom". Mintha nem látszana rajta hogy egy tipikus lúzer, akit az ágyban csaj bottal se bökdösne. Még is miért hordja fent az orrát, pláne ilyen ember ennyire? Mielőtt az orrom alá dörgölnétek, hogy irigykedek, leszögezem hogy nem, mert meleg vagyok.
2015. márc. 24. 08:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ebből nem jön le az, hogy fent hordaná az orrát.
2015. márc. 24. 08:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak poénból mondta a tudomot, de az is lehet, hogy valamire nagyon büszke, sok pénz, jó autó, stb.
2015. márc. 24. 08:56
 3/8 anonim ***** válasza:
De, irigyled. Nem is biztos hogy ronda (talán csak szerinted az), nem is biztos, hogy jellemtelen. És ha az is, Te hol vagy ebben a szituációban, ártott neked?
2015. márc. 24. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
79%
Most erre mit kellett volna mondani?
2015. márc. 24. 08:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Nézd, ha tényleg ÖT nö is érdeklödik egyszerre iránta, akkor csa van valami ok erre - tehát nem valószínü, hogy nem lenne a nök számára vonzó!

"Mintha nem látszana rajta hogy egy tipikus lúzer, akit az ágyban csaj bottal se bökdösne." nekem ebböl a helyzetböl nem az jön le, hogy lúzer lenne, és azt meg nem hiszem, hogy látni lehet bárkin is, hogy milyen az ágyban.

De ha ennyire ragadnak rá a nök, akkor nem valószínü, hogy szerintük nem vonzó szexuálisan is. (Mellesleg a legtöbbször a "szép" férfiak azok, akik nem soakt érnek)

Viszont ami végképp nem világos, hogy miböl derült ki neked, hogy jellemtelen az illetö?

Szerintem meg tényleg féltéken vagy, nem feltétlen arra, hogy nök terén sikeres, hanem hogy egyáltalán sikerei vannak.

2015. márc. 24. 09:02
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem nagyon érted a férfiak közötti csipkelődős humort, ugye? Nem volt ebben semmi beképzeltség, ez inkább csak amolyan adok-kapok poén volt. Ha még jobb humora lett volna, akkor azt válaszolta volna, hogy "ez csak természetes, minden ujjamra egy" akkor mindenki jót nevetett volna és talán te is megértetted volna, hogy ez csak vicc, játék.
2015. márc. 24. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Ebben szerintem inkább az lehetett, hogy irtó gyerekesnek tartotta a megjegyzést, vagy számított rá, hogy lesz egy idióta, aki megjegyzi, úgyhogy ahelyett, hogy kitalált volna egy frappáns megjegyzést, nem akart róla beszélni. És talán nem akart a nők előtt sme válaszolni ilyesmire, de rájött, hogy ők esetleg nem értékelnék.

22/N

2015. márc. 25. 00:21
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a "tipikus lúzer" amúgy jó fej lehet, akit irigyelsz, annak ellenére, hogy eleve tagadod. És ha ez egy buliban történt, te hogyan állapítottad meg, hogy ronda, jellemtelen, és még bottal sem bökdösné csaj az ágyban? Ennyire ismered, vagy ki ő neked?
2015. márc. 25. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!