Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ritka az olyan lány, aki menő, bulizós, jól néz ki, és nem hordja fenn az orrát?
Bocsi, az általánosításért, de az olyna lányok, akik minden pénteken a hajógyárin buliznak, és tele van a Facebookjuk 400 ilyen bulizós képpel, és divatosan öltözködnek, drága cuccokkal, Iphone, meg még annál is drágább táska...
Azok akiket ismerek, azok lenézik az összes többi embert, nem csak lányt, hanem fiúkat is, aki nem kigyúrt, nem páwa, és nem drága telefonja van.
És velük esélytelen összebarátkozni.
Kibeszélnek mindenkit, hogy ez hogy néz ki, milyen gáz a ruhája, meg nem cigizik/iszik, tiszta gáz "nyomorék" a srác...
Vannak olyan lányok, akik tényleg menők, bulizósak, és mégis jófejek azzal is, aki nem olyan mint ők?
minek foglalkozol ilyen ku*rvákkal ?:D ezt a fajtát drága fenntartani.Szal ha egyszer kétszer megba*sztad nagyon gyorsan lécelj le.másra mondjuk úgyse jók erre születtek.
am vanna biztos olyanok is akik normálisak de mondjuk 500ból 2-3 .sok szerencsét :DD
"Drága telefonja van"
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, segítség, manapság az a menőség mércéje hogy kinek van drága telefonja?
Hát, én ügyvéd vagyok, és egy 20 ezer forintos, pontokra vett Nokiám van...
Akkor én egy csóró senkinek számítok?!
De jó hogy nem most vagyok 13-14 éves.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!