Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ritka az olyan lány, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ritka az olyan lány, aki menő, bulizós, jól néz ki, és nem hordja fenn az orrát?

Figyelt kérdés

Bocsi, az általánosításért, de az olyna lányok, akik minden pénteken a hajógyárin buliznak, és tele van a Facebookjuk 400 ilyen bulizós képpel, és divatosan öltözködnek, drága cuccokkal, Iphone, meg még annál is drágább táska...

Azok akiket ismerek, azok lenézik az összes többi embert, nem csak lányt, hanem fiúkat is, aki nem kigyúrt, nem páwa, és nem drága telefonja van.

És velük esélytelen összebarátkozni.

Kibeszélnek mindenkit, hogy ez hogy néz ki, milyen gáz a ruhája, meg nem cigizik/iszik, tiszta gáz "nyomorék" a srác...

Vannak olyan lányok, akik tényleg menők, bulizósak, és mégis jófejek azzal is, aki nem olyan mint ők?

2013. febr. 22. 15:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én szerintem ilyen vagyok, mindenkivel rendes próbálok lenni és nem hordom fent az orrom. Mondjuk nem járok a hajógyárira :D
2013. febr. 22. 15:39
 2/14 anonim ***** válasza:
Ritka de van.
2013. febr. 22. 15:41
 3/14 anonim ***** válasza:
Ne járj közénk!
2013. febr. 22. 15:43
 4/14 anonim ***** válasza:
34%
Volt már szerencsém megalázni pár ilyen lányt :) A sok kis csitri megette a szöveget, meg ha megjelensz 1 jó kocsival már tied a pálya. Nembaj csak megtanulják majd mikor már a 20.pasi dugja őket ugyanazzal a buta szöveggel. DE ŐK MEGESZIK MINDIG UGYANAZT A SZÖVEGET... 21.f
2013. febr. 22. 15:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Nekem elhiheted,hogy ezek a lányok sem egy észlényt kerestek a személyedben vagy potenciális jelöltet :DD
2013. febr. 22. 15:54
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerencsére, hála Istennek ritka. Lehetnének még ritkábban!
2013. febr. 22. 16:24
 7/14 anonim ***** válasza:

minek foglalkozol ilyen ku*rvákkal ?:D ezt a fajtát drága fenntartani.Szal ha egyszer kétszer megba*sztad nagyon gyorsan lécelj le.másra mondjuk úgyse jók erre születtek.

am vanna biztos olyanok is akik normálisak de mondjuk 500ból 2-3 .sok szerencsét :DD

2013. febr. 22. 17:52
 8/14 anonim válasza:
azt nem tudom h "menő" vagyok-e, de annyi biztos h nem nézek le más embert csak a kinézete miatt. szoktam járni bulizni, de nem rúgtam még be soha, és nem is cigiztem még soha. az orromat meg végképp nem hordom fenn. 15L
2013. febr. 22. 22:07
 9/14 anonim ***** válasza:

"Drága telefonja van"

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, segítség, manapság az a menőség mércéje hogy kinek van drága telefonja?

Hát, én ügyvéd vagyok, és egy 20 ezer forintos, pontokra vett Nokiám van...

Akkor én egy csóró senkinek számítok?!

De jó hogy nem most vagyok 13-14 éves.......

2013. febr. 25. 16:33
 10/14 anonim ***** válasza:
Én azt gondolom, hogy ezen lányok között azért akadnak okosak, mivel anyuci apuci be tudja nyomni őket a pénzes helyekre, és ott valamennyire kikupálódnak. Mert gondolom ha ilyen olyan árkás holmijai vannak, akkor valszeg elég gazdagok. De sztem ezek még rosszabbak, mert ugyebár ki tudják használni az embert mert arra van eszük. Szerintem nem ritka, hanem egyszerűen NEM LÉTEZIK ilyenekből olyan, aki ne a külsőségekre legyen büszke és hordja fenn az orrát.
2013. márc. 8. 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!