Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menő srác és nem menő lány. Lehet valami közöttük?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik. Régen kis szürke egér volt, semmi extra. Aztán most 1-2 év alatt teljesen megváltozott, külsőleg is jó pasi lett, meg humorosabb, nyitottabb stb. De én nem változtam meg, én ugyanolyan visszafogott vagyok. Lehet közöttünk valami, vagy ő olyan csajokat fog választani akik népszerűek?2012. dec. 28. 20:50
1/7 anonim válasza:
Közöttünk 3 éve ez van.
A szürke kisegér
2/7 anonim válasza:
Nem! Ha csak megpróbálod, megáll a Borsodchem és a hatos villamos. Egyszer csak befejezitek azt a csodás középiskolát, és utána már nem kérdeztek ilyeneket.
3/7 anonim válasza:
Ha nem felejtette el, hogy ki volt, és hogy a visszafogott emberek is lehetnek értékesek, akkor lehet, de nem csak rajta múlik.
5/7 anonim válasza:
Mi a menő? Legalább ezzel legyünk tisztába, mert a páwaságot nem tartanám menőségnek. Szóval mitől menő?
6/7 anonim válasza:
Nem valoszinu. Gondold csak el forditott helyzetbe!
7/7 anonim válasza:
Ez a menő dolog középiskolások és általános iskolások kifejezése külsőleges,felszínes dolgokra. Nem létezik,nem áll fent ez a fogalom,hogy menő valaki meg nem az, ez egy hülyeség és mindenki jó lenne ha kiverné a fejéből ezt a baromságot!!! Persze nem mondja senki,hogy a külsőségek nem vonzóak, és nem fontosak, de nem kell,hogy a legfontosabb legyen. Valójában az a fontos a külsőségekben,hogy valaki igényes legyen, és adjon magára, de amikor valaki túlzottan ezt teszi akkor véget ért számára az érzelmek vezérelte világ, és minden ami a lelkiekkel kapcsolatos! Csak egy példa! Több eset is mutatja,hogy nincsen objektív (általánosan elfogadott) megítélése annak,hogy ki szép és ki nem az! Ezek szubjektív dolgok! Nekem pl lehet,hogy szép és csinos egy lány aki más szerint átlagos. Attól függ kiből mit vált ki a személy! Sok esetben láthatod azt,hogy egy gyönyörű lány együtt van egy nem túlzottan szép arcú sráccal, lehet,hogy azonban neki az az ideálja! Szóval én azt mondanám ha a srácban van lélek, és normális, akkor van esélyed! Egy próbát megér. Ha nem választ téged nem azért nem fog mert te "ronda" vagy vagy nem vagy "menő", hanem azért,mert lehet,hogy nem vagy az esete.. lehet azonban hogy igen... Meg kell próbálni!!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!