Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért hordja fenn az orrát?

Miért hordja fenn az orrát?

Figyelt kérdés

Kislányom 9 hós mult, feláll, már kapaszkodás nélkül lép 1-2 őt, kapaszkodás nálkül áll, van egy kiscsaj, akinek a lánya 6 hós ölni már tud, és fogják a kezét akkor rövid ideig meh tud állni, álandóan küldi a képeket hogy az ő llánya már ezt tudja meg azt, engem nem érdekel az én gyerekem akkor csinálja najd ha neki jól esik, hogy mondjam meg neki hogy nem érdekel hogy az ő gyerekével milyen roszat csinál , ültette is szegény kislányt mert az én lányom már tudott ülni és ezért elkezdte ültetni, nem tudom neki megmagyarázni hogy felesleges túllicitálni hogy az ő lánya mit tud én tudom hogy az enyém mit tud és a többi nem érdekel, biztos nagyon ügyes a lánya eddig csak azt láttam hogy a babakocsiba is felülteti, amikor még nem tud ülni szerintem nem tesz jót a gerincének. Vélemények és válaszok érdeklenek hogy mit tegyek, nem érdekelnek a képek amit küld és a kérkedése sem érdekel.

Legutolsó kép amit küldött hogy fogja a gyerek kezét és állnak alá az volt irva hogy a te lányod is csinálta ezt enyi idősen?

2012. ápr. 10. 09:08
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

"ölni" már tud :))))))

Ráírnám egy papírra, hogy "kapd be!", lefotóznám, és azt írnám a kép alá, hogy: Ezt a lányom írta. A Te lányod is tud majd írni 9 hónaposan?

2012. ápr. 10. 09:15
 2/7 anonim ***** válasza:

Ez teljesen hüle...már bocs.Én annyit írnék neki, hogy amikor az én gyerekem vidáman játszik a játszótéren, addig te nem győzöd orthopédusról orthopédusra járatni a gyereked, mert egy nem normális vagy, aki a gyerek nevelést harcnak veszed és a gyereked életét teszed tönkre.Sérülhet a gerince, lehet "O" lába...stb.stb.

Azért mert ő erőltet a gyereknek valamit, az nem jelenti azt, hogy azt ő tudja..idióta!!!!Az ilyeneket legszívesebben leütném!!!

2012. ápr. 10. 09:18
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát ez marha!

Eleve nem állítgatunk egy 6 hónapos gyereket!

Ne foglalkozz vele. Az ilyen dicsekvő anya rengeteg komplexussal kűzd és úgy gondolja, hogy folyamatosan mutogatnia kell,hogy mit "tud" a gyerek!

Nem lehet,hogy esetleg kicsit ducibb, vagy elnyomja a férje vagy valami más van,ami nincs rendben nála?

A legszörnyűbb,hogy azt hiszi,hogy azért fejlődik a gyereke gyorsabban, mert ő az anyja. Magának tudja be ezeket, pedig köze nincs hozzá!

Ne foglalkozz vele!

2012. ápr. 10. 09:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Igen én is gondolkodtam már hasonlón, de öszeveszni sem akarok vele évek óta jóba vagyunk és egy hejen dolgoztunk valószínű hogy fogunk is de valahogy már azért el kéne mondanom neki hogy nem érdkele a gyereke midnenki foglakozzon a sajátjával
2012. ápr. 10. 09:20
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez így van, hogy nem akarsz konfliktusba keveredni, akkor a legjobb egyáltalán nem reagálni a "küldeményekre", hanem rögtön törölni őket. Ha kérdezi, hogy na láttad? Én azt mondanám, hogy igen, majd témát váltanék.

Ha ezek után véleményemet kérdezném, akkor elmondanám, hogy én ezekkel nem értek egyet ezért és ezért, ha vitatkozik, akkor megkérném, hogy konzultálja meg az orvossal.

Ha nem reagálsz, előbb-utóbb le fog szokni rólatok. Nárcisztikus embereket így lehet lerázni.

2012. ápr. 10. 09:35
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépena válaszokat, nem duci a csajszi nagyon szépnek mondható biztos hogy van hibája de én arról nem tudok, a férjét ismerem nem nyomja el sőt inkább a férj van elnyomva, kedves utolsó válaszadó igazad van teljes mégrtékben és úgy fogok tenni ahogy írtad, szerintem az lehet a baj hogy a csjszi nagyon fiatalon szült most lesz 20 éves és 6 hós neki a lánya, szerintem talán ez lehet a baj hogy túl fiatal én sem vagyok valami öreg mert 24 éves vagyok de ő szertintem eg gyerekhez még nagyon gyerek, a felfogása a gondolkodása, egyzóval midnen tekeintetben még gyerek sajnos , nagyon jófej meg rengeteget beszélgettünk egyébként régen, de mióta megvan neki a baba azóta teljesen meg van őrülve
2012. ápr. 10. 10:49
 7/7 anonim ***** válasza:
Írd azt hogy szerencsére nem csinálta .Agybajt is kaptál volna .... semmi komment had parázzon csak rá
2012. ápr. 10. 12:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!