A ti kisgyermeketek sem engedi hogy ki orrszívó porszívózzátok az orrát?
Kedves első válaszoló, egy 15-16 hónapos, de még egy 2 éves gyerek se tud olyan erővel orrot fújni, hogy kijöjjön minden cucc az orrából, szóval a porszívós orrszívás a szükséges rossz (lehet jönni, hogy régen nem volt...nos igen nekem sem szívták az orromat , lett is olyan durva fülgyulladásom amit műteni kellett).
kedves kérdező, hogyan szívjátok? Mert a nagylányom pl addig őrjöngött nagyon az orrszíváskor amíg fektetve lefogtuk ketten és úgy szívtuk, amikor ülve szívtuk neki utána már kevésbé, tehát a lefogást rosszabbul viselte, mint az egész orrszívást. Egyébként ő 2.5 éves korára megtanulta rendesen kifújni az orrát szerencsére.
szia, itt olyan tippeket olvastam, h a kezébe kell adni a csövet és kiszívni a maci orrát, anya orrához tartani és kedvet kap. Nekem ez nem jött be (mondjuk még nincs 1 éves), lefogom:
Ülsz kinyújtott lábakkal terpeszülésben és a gyerek hanyatt előtted, ülepe a te ülepedet éri, így a térdhajlatod alá kerül kb a két válla. Én a kezébe adok valamit és pikkpakk megvan, nincs idő hosszú ordításokra, mert ezzel a lefogással nem bír hadakozni. 2hetes t*konykór végére már csak feküdt tiltakozás nélkül,kiabált egy sort és utána felpattant és elszaladt, megtanulta h jobb lesz a közérzete, jót akarok neki. ez vált be, 30mp,semmi kapálózás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!