Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A ti kisgyermeketek sem...

A ti kisgyermeketek sem engedi hogy ki orrszívó porszívózzátok az orrát?

Figyelt kérdés
Kifeszíti magát, üvöltve sír a kislányunk. Ha nagy nehezen kész akkor öklendezik köhög hány majdnem megfullad.. már nem birom idegekkel ezt a hurutos megfázást. adjatok valami tanácsot vagy öngyilkos leszek.
2012. jan. 15. 18:50
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
15 hónapos egyébként
2012. jan. 15. 18:51
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
minek kiporszívózni? attól nem lesz jobb, inkább orrfújásra kéne tanítgatni.
2012. jan. 15. 19:07
 3/12 A kérdező kommentje:
15 hónapos kislányt? Ilyenről sem hallottam még..
2012. jan. 15. 19:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves első válaszoló, egy 15-16 hónapos, de még egy 2 éves gyerek se tud olyan erővel orrot fújni, hogy kijöjjön minden cucc az orrából, szóval a porszívós orrszívás a szükséges rossz (lehet jönni, hogy régen nem volt...nos igen nekem sem szívták az orromat , lett is olyan durva fülgyulladásom amit műteni kellett).

kedves kérdező, hogyan szívjátok? Mert a nagylányom pl addig őrjöngött nagyon az orrszíváskor amíg fektetve lefogtuk ketten és úgy szívtuk, amikor ülve szívtuk neki utána már kevésbé, tehát a lefogást rosszabbul viselte, mint az egész orrszívást. Egyébként ő 2.5 éves korára megtanulta rendesen kifújni az orrát szerencsére.

2012. jan. 15. 19:24
 5/12 A kérdező kommentje:
hÁT LEFOGJUK ERŐSZAKKAL.. DE AMUGY MEG ELSZALAD
2012. jan. 15. 20:07
 6/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az orrszívózást alapból nem szeretik a gyerekek, viszont csinálni kell, ha az ember nem akarja, hogy a gyerek kapjon egy jó kis arc vagy homloküreg gyulladást. Szerintem nincs mese, ha le kell fogni, hát le kell fogni. Nálunk is közelharc megy érte, de utána mindig kiderül, hogy tényleg jó volt kiszívni az orrocskát. :-)
2012. jan. 15. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:

szia, itt olyan tippeket olvastam, h a kezébe kell adni a csövet és kiszívni a maci orrát, anya orrához tartani és kedvet kap. Nekem ez nem jött be (mondjuk még nincs 1 éves), lefogom:

Ülsz kinyújtott lábakkal terpeszülésben és a gyerek hanyatt előtted, ülepe a te ülepedet éri, így a térdhajlatod alá kerül kb a két válla. Én a kezébe adok valamit és pikkpakk megvan, nincs idő hosszú ordításokra, mert ezzel a lefogással nem bír hadakozni. 2hetes t*konykór végére már csak feküdt tiltakozás nélkül,kiabált egy sort és utána felpattant és elszaladt, megtanulta h jobb lesz a közérzete, jót akarok neki. ez vált be, 30mp,semmi kapálózás.

2012. jan. 15. 20:50
 8/12 anonim ***** válasza:
A mi kislányuk (6 hónapos) hullámzó kedvet mutat ami a porszívózást illeti! Bukós és minden este szívom az orrát 1 hetes kora óta :( Doki szerint ahogy jön vissza a folyékony az felmegy minden kis üregbe az arcába és inkább szívjuk mint sem :( Szóval az elején fel sem vette, szépen tűrte! Egy idő után olyan 3 hónaposan ordított végig :( Na mondom, szép ennyi volt, a tűrőképességének vége! Kb. két hét múlva megint szépen feküdt és "élvezte" :) Máig.....! Ma ugyanis újra ordított! Mondjuk ma ilyen napja volt! Semmi és senki nem volt jó!
2012. jan. 15. 20:54
 9/12 anonim ***** válasza:
Mi vettünk pumpás orrszívót. Kicsit tovább tart vele a művelet, de nagyon szereti, nevetgél közben. A porszívótól rettegett.
2012. jan. 15. 21:51
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnos az én gyermekeim soha nem kedvelték meg, mindig harc, üvöltés, kínlódás volt az orrszívás. Lehet én vagyok gyenge lelkületű, de én nem szeretem amikor a gyerekem retteg tőlem ha meglátja hogy kapcsolom be a porszívót, így csak végszükség esetén van használva, ha nagyon muszáj. Szerencsére nem betegesek.
2012. jan. 15. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!