Miért van ilyen sok depressziós fiatal?
Figyelt kérdés
Nézegetem a kérdéseket és azt látom, hogy mindenki rosszul érzi magát elkeseredett, netalántán még tényleg depressziós is és átlagban kb. 18 évesen.
Lehet csak mert már rég volt napsütés? Vagy csak túldramatizálják? Vagy ennyire senki nem figyel rájuk?
2015. márc. 9. 22:43
12/14 anonim válasza:
igen, nem is ezektől lesz valaki depis, de hidd el a sok kicsi sokra megy, tehát lehet valaki ezektől a kisebb problémáktól is depis. a pénzhiány meg magától csinálhat depressziót, elég az ha nem megfelelően táplálkozik, már az hozzájárul hogy ez kialakuljon
13/14 anonim válasza:
mert kilátástalan ebben az országban élni már.
14/14 anonim válasza:
-Mert vertek otthon a szüleim.
-Mert egyre több a tanulnivaló az iskolában, én pedig beleroppanok a kudarcaim súlyába.
-Mert nem tudom, hogy mit kezdjek az előttem álló életemmel.
-Mert úgysem fogok normális munkát találni magamnak. Sőt, mit akarok én "normális" munkát? Semmilyen munkám nem lesz, nem hogy "normális"!
-Mert mentális problémáim is vannak.
-Mert mindenki üldöz és bánt engem.
Ezért vagyok állandóan szomorú.
Szerintem minden okom megvan rá.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!