Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ilyen sok depresszió...

Miért van ilyen sok depressziós fiatal?

Figyelt kérdés

Nézegetem a kérdéseket és azt látom, hogy mindenki rosszul érzi magát elkeseredett, netalántán még tényleg depressziós is és átlagban kb. 18 évesen.

Lehet csak mert már rég volt napsütés? Vagy csak túldramatizálják? Vagy ennyire senki nem figyel rájuk?

2015. márc. 9. 22:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
37%
Ez többségében inkább melankólia mint depresszió. Most tombol a tavaszi fáradság és ez vele jár. Kifogyott a test vitamintartaléka, kevés D vitamint kapunk a napsütés hiánya miatt. Ráadásul a 12-19 év között az ember a hormoningadozásai miatt hajlamosabb a melankóliára.
2015. márc. 9. 22:53
 2/14 anonim ***** válasza:
37%
Kamasz korban vannak hangulatingadozások, talán a hormonoktól.
2015. márc. 9. 22:53
 3/14 A kérdező kommentje:
Jó, ez mondjuk tök jogos :D. Hirtelen annyira kétségbeestem a sok ilyen kérdés miatt :D.
2015. márc. 9. 22:56
 4/14 anonim ***** válasza:

-Rossz idő miatt nincs kivel menni sétálni.

-rengeteg a tanulni való.

-tanárok szeretnek szivatni

-pénzhiány

-nincs kivel d*ni

Egy 18 eves

2015. márc. 9. 23:06
 5/14 anonim ***** válasza:
megfelelési kényszer miatt
2015. márc. 9. 23:18
 6/14 anonim ***** válasza:
54%
Mert szrok az életkilátások. Se pénz se párkapcsolat se lófsz nincs kilátásban
2015. márc. 9. 23:21
 7/14 A kérdező kommentje:
22 vagyok, hidd el nekem is rengeteg a tanulnivalóm, engem is szivatnak a tanárok, és itt is rossz az idő, de gondolom ezek miatt nem írtad, ki hogy depis vagyok segíts, mert ilyen problémáid nem csak neked vannak :)
2015. márc. 9. 23:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Hát igen, a megfelelési kényszer egy sz*r dolog :(. Igazából nem g*cizésből írtam ki a kérdést, egyszerűen csak sajnálom, hogy ez a helyzet.
2015. márc. 9. 23:25
 9/14 anonim ***** válasza:
Erre a korra kristályosodik ki a céltalan lét. Aztán majd persze átlendülnek rajta, és megtalálják a számításukat. Legalábbis a többségük.
2015. márc. 9. 23:25
 10/14 anonim ***** válasza:
97%

Mert anyáink generációja elbacta a gazdaságot világ szinten.

Mert hiába dobunk ki egy csomó pénzt az ablakon, se diplomával, se diploma nélkül nem kapunk munkát.

Mert ahhoz hogy az ember elkezdhesse az életét, adósságokba kell vernie magát-még egyedül is, mindenféle handicap nélkül.

Mert egy ilyen kezdettel az embernek nincs jövőképe, vagy bármi motivációja arra hogy saját élete legyen.

Mert nincs tisztességes orvosi ellátás az emberek mentális egészsége ügyében. Ha ugyanolyan egyszerűe lenne pszihomókushoz eljutni mint lemenni az esztkba egy vérnyomásmérésért, akkor az emberek nem nyomorodnának bele a problémáikba.

2015. márc. 9. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!