Megoldhatatlan probléma?
Hát, Miért nem gondolkodtál ezzen előbb?
Ha nem megy el dolgozni csak rosszabb lesz.Nem ösztönzi,hogy jönn a baba? És majd valamiből megkell élnetek? Albi?Azt fizetni is kell!
Sokat én se segítek,de..
1. Szerintem mindenképpen mondjál igazat a szüleidnek.
Egyrészt úgy is kiderül...másrészt mással is előfordult már ilyen...megértőnek kellene lenniük.
..és főleg jön egy baba..szeretni kellene már most. Rá koncentrálni (úgy értem szüleidnek az kellene, hogy eszébe jusson: unoka !..és nem az, hogy miért nem vetetted el.)
2. Meg bízható a párod? Biztos?, Intelligens? Biztos?
Ahogy leírtad, az alapján maximum megbízhatóan lusta, és így semmiképpen sem lehet intelligens.
Esetleg...de nagyon esetleg..ha meg lesz a baba (, nem "egy gyerek", hanem "az ő gyereke tényleg")..az talán javít a helyzeten...de ez csak tipp, erre nem mernék kölcsönt fel venni....csak az jut eszembe, hogy Türelem, ha már annyira szereted.
Ha a szüleiddel megbeszélnéd a valóságot szerintem nem lennél annyira magad alatt.
..Szóval először neked kellene azzal megbékélni, hogy jön egy baba, aztán együtt a szüleiddel..és akkor már egy családi dolog lenne az egész...és nem lennél ennyire egyedül.
...a párod pedig éretlen...de az érettek az éretlenekből lesznek.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!