Egy megoldhatatlan problémához, hogy lehet pozitívan hozzáállni?
Figyelt kérdés
Igyekszem megoldani, de sehogy se megy. Ilyenkor mit lehet tenni?2013. okt. 1. 08:13
1/6 anonim válasza:
Ha megoldhatatlan, akkor el kell fogadni a jelenlegi helyzetet, mást nem lehet tenni.
2/6 anonim válasza:
Megoldhatatlan probléma NINCSEN.
Kérdezz meg másokat, olvass róla, stb.
3/6 anonim válasza:
Nincs??
Én például rákbeteg vagyok, taníts kérlek, hogyan oldjam meg?!
4/6 anonim válasza:
A faszt nincs! Van megoldhatatlan probléma dögivel!
5/6 anonim válasza:
Van amikor ugy tünik hogy nincs megoldás ...még is van. De persze sok olyan eset van amikor nem tudsz tenni,vagy is akár mit teszel nem ér semmit.
6/6 anonim válasza:
Az, hogy én vagy te vagy éppen senki nem tudja a megoldást, az a saját tudatlanságunkat jelenti, nem pedig azt, hogy nincs megoldás. Csak az utóbbit legföljebb sokkal kényelmesebb kijelenteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!