Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az ágyban minden rendben van, nincs megoldhatatlan probléma?
Mennyire értesz ezzel egyet? Ha az ágyban megőrültök egymásért, akkor a problémák már nem is akkorák?
Vagy csak ideig-óráig? Vagy hiába jó szex, ha gondok vannak halott az egész?
Hiába van minden rendben, az ágyban, ha az élettöbbiterületén gond van a kapcsolatttal, de ez igaz fordítva is.
Tönkremehet abba a kapcsolat, ha nem működik megfelelően a nemi élet, lehet ez az igények nem egyezése, vagy csak az egyik félnek nem jó...stb, hiába minden más rendben van
Jó szex és kommunikácó ------------> ez kell egy kapcsolathoz.
Önmagában csak az egyik vagy a másik semmit sem ér.
Attól függ, mekkora gondok. De igen, én egyet értek a mondással nagyjából. Ha a szex jó, akkor azért mind a két fél meg fog tenni mindent a kapcsolatért, hogy ezt a jó szexet ne veszítse el. És kevesebb a feszültség, ha kielégültek a párok igényei ezen a téren is.
És a fordítottja is igaz, ha a szex nem jó/nincs, akkor nagyjából semmi se jó. Legalábbis én biztos így vagyok :)
Ha gondok vannak akkor a kapcsolat egyéb területén akkor a szex sem jó.
Legalábbis én úgy vagyok vele, hogy amíg az a gond leköt, addig képtelen vagyok szexelni a stressztől vagy haragtól. Így nálam ez az elmélet halott ügy.
Csak a szexre nem lehet alapozni egy kapcsolatot. Ha az egyik beteg lesz, és nincs szex, akkor már baj van. Pedig akkor van a legnagyobb szüksége a párjára.
A szeretet, megértés, gondok megbeszélése fontosabb a szexnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!