Miért ennyire "megoldhatatlan" a probléma? Részletek lent
Panelházról van szó.
Pár hete! a melegvízcsapból nem meleg, hanem hideg víz folyik és nemcsak nálam, hanem több lakónál is. Egyik lakó azt mondta, ő úgy "oldja meg" a problémát, hogy hosszan folyatja a melegvízcsapból a hideg vizet (MICSODA PAZARLÁS ÉS PÉNZHERDÁLÁS IS EGYBEN, A MELEGVÍZÓRA MAJD' LEUGRIK A FALRÓL!!), mire lassan levetkőzik, lassacskán jön a meleg víz végre... Persze aztán sok feleslegesen elfolyatott m3 víz után fizethet.... Nekem erre nincs pénzem és ha lenne is, nem ez a megoldás. Szóltam szerelőknek, kijöttek, majd elmentek (csináltak-e valamit, nem tudom). Másnap (ma) reggel ismét - vagy inkább továbbra is - hideg víz folyik a melegvíz csapból. Ismét kihívtam a szerelőket, jönni fognak. De könyörgöm, meddig kell még ezt eljátszani?!
A többi lakónak rajtam kívül, ahol szintén nincs meleg víz, csak hosszadalmas vízfolyatás = pazarlás után, miért jó ez így, hogy nem reklamálnak????
Arról nem is szólva, hogy a Hőszolgáltató cég küldözgeti havonta a legmagasabb összegű számlákat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!