Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért panaszkodik valaki hogy...

Miért panaszkodik valaki hogy mindig dugó van és ezért késik? Miért nem ül tömegközlekedésre? Az már méltóságon aluli lenne?

Figyelt kérdés

Munkatárs szinte mindennap elkésik. Indok: hát akkora dugó van! Mindig. Egyébként tényleg az van (Bp Hungária Üllői).

De.

Míg ő berakja a hájas valagát a kocsiba, és ezzel együtt késik, addig én 1,5 órát zötykölődök(csak oda…) tömegközlekedésen és sose kések.

Kérdem tőle: mi a jó francért nem ül hévre metróra? Épp ott jár mindkettő ahol ő is jön kocsival!

Válasz: hát csak nem gondolom, hogy ő majd metrózni fog! Mert Ő VALAKI, és ő aztán nem ereszkedik odáig, hogy mindenféle népekkel ott vegyüljön. Más porbafingó senki csak buszozzon metrózzon, de ő aztán nem. Még a végén leülne mellé Mari néni aki épp a piacról jön meg a Pistike aki épp iskolába megy stb. Hova lenne a világ.

Ja hogy akkor tán nem késne el? Mert a hév metró ritkán kerül dugóba? Hát igaz, de akkor meg is kéne emelni a hájas valagát és menni kéne 5m-nél többet is egy nap. Hát azt, na azt aztán nem.

2015. márc. 3. 08:52
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

kérdező, ezek szerint te is vagy valaki, hát akkor miért nem mutatod meg az egész világnak?

Rajta, csak bátran, ülj autóba te is, késs sokat, és meglátod, még a nap is másképp fog rád sütni.

2015. márc. 3. 13:28
 12/19 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha ezt így előadnád, lehet, hogy következő nap nem kellene bemenned dolgozni.
2015. márc. 3. 14:30
 13/19 anonim ***** válasza:
te nagyon ráérsz. :D
2015. márc. 3. 16:04
 14/19 anonim ***** válasza:

Mit szólsz ahhoz, ha azt mondom:

Ha dugóban vagy, te vagy a dugó.

[link]

2015. márc. 3. 19:24
 15/19 anonim ***** válasza:
Nekem pl. a tömegközlekedést buszt jelent, mert olyan helyen lakom, hogy el kell jutni valamivel a hévig... Értem a leírásban, hogy az illető nem így van vele, de a tömegközlekedés az trolibusz is lehet meg busz is, nem csak metró. Ahol én lakom, ott metró nincs is. Arra meg nem tudunk válaszolni, ő mit gondol.
2015. márc. 3. 23:32
 16/19 anonim ***** válasza:
Amúgy egyes metró vonalakra én sem szállnék fel. Én minden nap tömeggel megyek, nem vagyok kényes, de egyes vonalakat egyszerűen veszélyesnek tartok.
2015. márc. 3. 23:33
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát én se szivesen szállnék fel mindenféle emberekhez a metróra, vagy egyéb közlekedési járművekre. 2x ültem metrón, akkor is olyan büdös volt mint valami pöce gödör. De elcsodálkoztam egy nőn, hogy csak úgy áll ott nem kapaszkodik semmibe és nem esik el.
2015. márc. 4. 00:15
 18/19 A kérdező kommentje:

Ez így van! Egyes vonalak (sőt az összes) veszélyes.

De kocsival menni nem veszélyes? Azzal nem törétnhet baleset karambol?

Továbbmegyek. Kocsival nem történhet több és gyakoribb baleset mint tömegközlekedéssel? Formai kérdés, mert tudom a választ: de. A kocsi veszélyesbb mint a metró/hév/vill/busz.

"veszélyesnek tartok."

2015. márc. 4. 08:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Alapvetően nagyobb a kockázata az egyéni közlekedésnek. Sokkal gyakoribb az egyedi autó balesete mint pl egy metro vagy buszbaleset,és ha van is pl egy buszbaleset a városban azt sérülés nélkül ússzák meg legtöbben. Ellentétbe a kocsival. Szóval az autó kockázatosabb. Mérlegelni kell megéri ez a kockázat ,ha cserébe kényelmet kapsz. Szerintem igen,de sokan máshogy gondolják.
2015. márc. 4. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!