Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért panaszkodik valaki hogy...

Miért panaszkodik valaki hogy mindig dugó van és ezért késik? Miért nem ül tömegközlekedésre? Az már méltóságon aluli lenne?

Figyelt kérdés

Munkatárs szinte mindennap elkésik. Indok: hát akkora dugó van! Mindig. Egyébként tényleg az van (Bp Hungária Üllői).

De.

Míg ő berakja a hájas valagát a kocsiba, és ezzel együtt késik, addig én 1,5 órát zötykölődök(csak oda…) tömegközlekedésen és sose kések.

Kérdem tőle: mi a jó francért nem ül hévre metróra? Épp ott jár mindkettő ahol ő is jön kocsival!

Válasz: hát csak nem gondolom, hogy ő majd metrózni fog! Mert Ő VALAKI, és ő aztán nem ereszkedik odáig, hogy mindenféle népekkel ott vegyüljön. Más porbafingó senki csak buszozzon metrózzon, de ő aztán nem. Még a végén leülne mellé Mari néni aki épp a piacról jön meg a Pistike aki épp iskolába megy stb. Hova lenne a világ.

Ja hogy akkor tán nem késne el? Mert a hév metró ritkán kerül dugóba? Hát igaz, de akkor meg is kéne emelni a hájas valagát és menni kéne 5m-nél többet is egy nap. Hát azt, na azt aztán nem.

2015. márc. 3. 08:52
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Most ezen mit pattogsz? Nem neked kellene ,hanem a főnöknek. Ha az meg lexarja ,hogy állandóan késik, akkor meg a kollégádat minek izgatná? Hidd el ha a főnök megmondaná hogy még egy késés és repül,akkor egyből korábban indulna el vagy átszállna a metróra.
2015. márc. 3. 08:56
 2/19 anonim ***** válasza:
Nagyon féltékeny vagy, hogy neked nem telik kocsira, mi?
2015. márc. 3. 09:30
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Én tömegközlekedéssel járok az egyetemre, de így is elkések néha a dugó miatt. Tudod, a busz is beragadhat (és be is ragad).
2015. márc. 3. 09:37
 4/19 anonim ***** válasza:

Ne zavarjon a más dolga, baja. Te felelj meg a saját elvárásaidnak, és ne bosszantson a más késése. Ha minden nap dugó miatt késik, akkor lehetne rá megoldása, hogy hamarabb indul, de ő ezt nem akarja.

Meg a mozgáshiánya nem a te egészségedet károsítja...

Neki nagyobb dolog nem keveredni mindenféle emberrel, mert folyton válogatnia kell az embereket. Te pedig elveted ezt a fölösleges terhet. Te sem vagy alávaló, csak nem olyan, mint a másik.

Fel a fejjel, és hagyjad őt késni.

2015. márc. 3. 10:21
 5/19 anonim ***** válasza:

Ez pontosan olyan mint a vidéki pénzes csaj Pesten. Ő is történetesen állandóan sírt. Hogy dugó, meg bla-bla-bla. Van nekem is autóm, de ésszerű határok közt használom, és ezt el is mondtam neki... pl 4 utcányira van melóhely, de ő 1 órával hamarabb indul, a dugó miatt.

Nem szólok bele, mert egyéni szoc probléma. De csak azért hogy araszoljak 30 perceket, egy 1,5 km-re lévő cél miatt azért vicc. A Pösti felfogás ilyen... mikor rákérdeztem a buszra: Ő nem ül fel rá, mer' unottak az emberek. :D

Számomra azért is viccez ez az egész, mert pl nekem egy Falu-Város ingázás 30km-s gyorsabb, mint bent szöszmötölni.

Az ilyenek perverzek, majd lehet anyázni ha jön dugódíj, de gyanítom azt is ki fogja fizetni a 70% akár emennyire lesz is drága.

2015. márc. 3. 10:31
 6/19 anonim ***** válasza:
25%
Aki beleült egyszer saját kocsiba és szeret vezetni,annak szenvedés a busz. Összehányt húgyszagúan büdös, teli van koszlott hajléktalannal és ordító majmokkal ,akkor inkább plusz egy óra de azt kényelmesen teszi meg az ember és nem dúródik a szájába egy falka nyugger akinek át kell adni a helyet..
2015. márc. 3. 10:36
 7/19 anonim ***** válasza:

Neked ezzel nem kellene foglalkoznod, ez az ő problémája.

Nekem vannak olyan kollégáim, akiknek az autó a munkaeszközük, ezért nyilván ezzel járnak az irodába is, nekik pl. nem opció a tömegközlekedés.

2015. márc. 3. 10:49
 8/19 anonim ***** válasza:

Elindulhatna korábban.

Nem mindegy, hogy honnan jár be. Mennyibe kerül a tömegközlekedés, mennyibe a kocsi, milyen gyakran jár a hév.

Én pl azért választanám a kocsit, mert előbb haza lehet vele érni és nem vagyok időhöz kötve (a vonat fél óránként jár igaz, de ha pont elmegy előttem, akkor a 1,5 órás útból lesz 2 óra. Kocsival meg 1 óra alatt hazaérek, csak ugye a kocsi drágább, mint a vonat).

Egy pesti barátom azt mondta, hogy ő is kocsival járna be, ha tehetné, szintén azért, mert nem tiszták a buszok és állni kell - 1-1 órát.

Ha a munkatársad csak "sznobságból" nem jár tömegközlekedéssel az ő baja. Ha szól a főnök, neki lesz belőle baja. Ne idegesítsd rajta magad.

2015. márc. 3. 12:37
 9/19 A kérdező kommentje:

Na ezt tudom. Semmibe. A cég bérletet ad.

"Mennyibe kerül a tömegközlekedés, "

2015. márc. 3. 12:48
 10/19 A kérdező kommentje:

Ja hadd kérdezzek valamit a fórumozóktól mint külső személyektől akik pártatlanok: nagyon bunkó lennék ha kocsiba ülnék (mert nekem is van ám) és mindennap késnék a dugóra hivatkozva, és ha valaki meg merné kérdezni csak az említett munkatárs mutatnék? Igen késtem. Igen a kocsi miatt. Igen míg metróztam sose késtem most meg igen. Valami gond van? Gond az nem lehet mert lám itt van ő, neki szabad? Igen szabad mint a példa mutatja. De akkor nekem is! Hát mivel több ő mint én? Max 200 kilóval ennyit nyomhat a segge. Másban nem különb.

Nagyon bunkó lennék ha ezt így lenyomnám számonkérés esetén?

2015. márc. 3. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!