Mért hordanak füldugót az emberek?
Én is szinte mindig hallgatok valamit, ha úton vagyok. Főleg azért, hogy ne unatkozzak annyira, de ha valaki odajön hozzám, akkor kiveszem, nem gond.
Legtöbben gondolom az unalom elkerülése miatt és hogy ne zavarják őket.
nekem sajnos csak pár éve jutott eszembe,hogy létezik olyan,és használnom kellene :S nélküle rémálom az élet számomra
minden kis zajra felkelek,úgyhogy amíg suliba jártam,alig aludtam valamit,de most már tudok,hála a füldugónak(mint valami reklám xDD)
de amúgy napközben sokszor nem tudtam tanulni,mert sok zaj vett körül,utólag visszagondolva,SOKKAL jobban tanultam volna,hogyha füldugót használtam volna,tudtam volna koncentrálni végre.meg ha olyannal laksz együtt valamiért kényszer helyzet miatt,akit utálsz hallgatni,akkor beteszed a füldugót és legalább megkíméled az idegrendszeredet,és nem leszel idegbeteg miatta/miattuk.meg hát bizonyos munkákhoz kell a füldugó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!