Tescoba lehet venni ilyen kábelt?
Figyelt kérdés
Olyan kábelre lenne szükségem, ami a 2 jackdugót (ami a gépből jövő hang, és a mikrofon) egy jackra alakítsa, hogy működjön laptopommal. Mert nekem csak 1 jackem van de az audio in és audio out is egybe, és a fejesemen külön van csak. Vagy inkább vegyek egy olyan headsetet?2015. febr. 28. 19:41
1/3 Tengor válasza:
Lehet, hogy lehet kapni, meg kell nézni / kérdezni. Ha van egy jó fülesed, akkor csak ez miatt kár lenne lecserélni.
2/3 anonim válasza:
Én gyárilag kaptam az ozone attack fejhallgatómhoz ilyen átalakítót. Igazából nem egy nagy ritkaság... szerencsére itt Egerben van kábelre specializálódott bolt és minden létező kábelt lehet kapni amit csak elképzel az ember xDD
3/3 Tengor válasza:
#2, HDMI-vizestömlő kábelük is van? :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!