Te hogy állsz hozzá a környezetedben lévő gyenge, nyomorék emberekhez?
Figyelt kérdés
Akik lúzernek, vesztesnek, szerencsétlennek, csendesnek és visszahuzodónak számítanak? Beléjük rúgsz?2015. febr. 27. 14:35
11/14 A kérdező kommentje:
Igen, viszont ez két felé osztható el:
Engem például nagyon keveset bántanak, csak néha mondanak egy-egy csúnya szót, ami persze nem is bántó, hanem csak szívatnak, csak én nagyon magamra veszem. És van a másik része, aki nemcsak hogy a személyisége gyenge, hanem ráadásul csúnya is és irritálóan néz ki. Talán engem azért nem bántanak, mert jól nézek ki, ártatlanul, csak a személyiségem ilyen.
2015. febr. 27. 15:59
12/14 anonim válasza:
Nem, nem vagyok az a másokba belerúgós típus.
13/14 anonim válasza:
Én azokat tartom gyengének és nyomoréknak, akikből hiányzik az empátia. Általában ő "rugdosnak" másokat. Nem bántom őket, kerülöm inkább, semmi közöm hozzájuk.
14/14 anonim válasza:
gratulálok kérdező sajnos a helyükben te is ezt tenné pedig legalább neked értened kéne a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!