A legjobb barátnőm egy idegesítő nyomorék. Hogyan szeressem meg újra?
Milyen idő közönként találkoztok,hogy túl sok időt vagytok együtt?
Egyszer én is besokalltam a legjobb barátnőmtől.Viszont mi napi 24 órából 12-13 órát együtt töltöttünk, plussz ha haza jöttem még irkáltunk is.Pár perce lakott. Pont munka nélkül voltunk mindketten.Aztán vagy 2-3 hónap után túl sok lett.Utána próbáltam úgy csinálni,hogy kicsit kevesebb időt legyünk együtt.Szerettem vele lógni meg minden de napi 12 óra mát túl sok lett belőle.
Aztán én rövidítettem az időket.Utána jobb lett!!
Bár ha annyira idegesít téged,akkor az hogy keveset vagytok együtt azzal sem fog változni.De egy próbát megér.
16:59-es vagyok.
Nekem kicsit hazudnom kellett,hogy ne lógjunk együtt annyit.Amikor elmondtam neki,de akkor csak viccesen,hogy sok időt töltünk együtt. Akkor is besértődött.Pedig nem is direktbe mondtam.
Én úgy oldottam meg,hogy mondtam takarítok, házi munkát kell csinálnom,kutyát kell sétáltatnom igazak voltak ezek. De azért reggel 9től délután 2-3-ig bőven meg voltam mindennel.Este meg sokszor azzal jöttem hogy nincs otthon senki a kutyákat nincs ki meg etesse mindenki későn ér haza.Közben húgom mindig otthon volt és megetette őket.
Idővel beállt,hogy a kutyák miatt kell haza jönnöm és a házi munka miatt megyek később át.
Nem tudom te mit tudnál neki mondani ami nem sértő.
Maradat tolláról, embert barátjáról . HI-HI
Ne hagyd cserjében, mert egy igaz banán nem vesz ilyet, csak egy hamisi. Gondolj a kis cinkékre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!