érzelmi nyomorék vagyok?
Figyelt kérdés
jó lehet hogy ez egy kicsit furcsán hangzik:DD de tényleg..
körülbelül nem érdekel semmi..ha 1est kapok ha 5öst kapok nem érdekel..hidegen hagynak más problémái de a sajátaim is..nem sírok soha..amikor meghalt a nagypapám körülbebül még csak szomorú se voltam. Ez normális?
2014. márc. 16. 19:13
1/8 without válasza:
korod? nemed? én 16/f-nak gondolnálak, szerintem normális ha én egyest kapok akkor csak simán frusztrál ha ötöst kapok akkor többnyire nem ugrok ki a bőrömből a boldogságtól, halál esetén én az a csendes magában gyászoló típus vagyok én se sírok csak magamba gondolok az elhunytra, mások problémája engem se érdekel mert elég a sajátommal törődni de ha valaki segítséget kér akkor meghallgatom és próbálok tanácsot adni mint most neked
2/8 anonim válasza:
Fontos volt számodra a nagypapád? Ha a szerelmed meghalna, se lennél szomorú?
3/8 anonim válasza:
Zavar ez az állapot? Ha nem,akkor normális.
4/8 anonim válasza:
Hát, nem tudom, lehet lepontozni, de ebben a világban, ahová fejlődtünk, szerintem jobb is érzéketlennek lenni, mint érzelmekkel teli embernek. Igyekszem elérni azt az állapotot, ahol te tartasz, mert ha érzelmes vagy is mit ér?? Csalódsz, gyászolsz, szomorú vagy, dühös, megkeseredett.... magamból indultam ki, igen. 19/L
5/8 anonim válasza:
Egyetértek veled,előző. Én is erre törekszem.
6/8 anonim válasza:
Nem. Ha nem vagy született pszichopata, vagy egy unatkozó, másokat szívató kis hülye (mert akad egypár itt is mindig), akkor marad az, ami a legvalószínűbb: érzelmileg (esetleg fizikailag is) erősen bántalmazott, nagyon súlyosan elhanyagolt kis emberke.
Akikért mindig vérzik a szívem. :(
7/8 anonim válasza:
8/8 A kérdező kommentje:
Hat szerelmes se tudok lenni szoval nem tudom h milyen lenne ha meghalna
2014. márc. 17. 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!