Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nyomorék vagyok?

Egy nyomorék vagyok?

Figyelt kérdés
27/f vagyok. Munka, barátnő nélkül. akikkel gimiben együtt jártam, némelyik már megnősült. Én még mindig MSC-t nem tudom befejezni.
2013. dec. 21. 09:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Dehogy vagy nyomorék, szedd össze magad. Keress mást, akihez tudod mérni magad. Vagy esetleg keress valami munkát és levelezőn próbáld befejezni az msct. Ha hasznosnak érzed magad és még fizetnek is érte az elég jó önbizalomnövelő dolog, ráadásul még több emberrel kerülhetsz kapcsolatba, nagyobb az esély egy barátnőt levadászni. Mindig vannak tőled rosszabb helyzetben emberek, például én, aki bsct próbál végre befejezni és még tőled is idősebb.
2013. dec. 21. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem vagy nyomorék.
2013. dec. 21. 10:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Feltetted ezt a kérdést, ezért, csakis ezért az vagy.
2013. dec. 26. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Vegyük sorban.

Társas kapcsolatban nem jól teljesítesz.

A feltett kérdésedet nézve: helyesírásod és fogalmazó készséged sem jó.

Fiatalember! Neked az érettségit sem lett volna szabad megkapnod! Ne is álmodj az MSC-ről!

Ajánlom, hogy sürgősen kapd össze magad és maximális teljesítménnyel tanulj! Akkor még van remény...

2013. dec. 26. 23:08
 5/5 anonim ***** válasza:
46%

Úgy irritálsz, hogy az nem igaz..

Egy hatalmas nyomorék vagy nyomorék.

2013. dec. 27. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!