Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Igazgatóit kaptam! Beleszámít...

Igazgatóit kaptam! Beleszámít a továbbtanulásba?

Figyelt kérdés
10-ből 3-szor, ha előveszem a telefonomat az iskolában, akkor is csak szünetben. Pont bejött az osztályba az igazgató, fogalmam sincs, de nem is érdekel miért. Meglátta, hogy mutatok valamit a telefonomon. ELKÉRTE! A gond ez azzal csak az, hogy nem igazgatóhoz méltóan, vagy legalábbis felnőtthöz méltóan, hanem kiabálva, mert a szabály az szabály nála. Odaadtam, de mérgemben egy picit flegma is voltam, de szerintem tök jogosan (általában megmondom, ha hibáztam). És elkérte az ellenőrzőmet. Idézek az igazgatótól: "Igazgatóit kapsz" és "nem fogom megengedni, hogy tovább indulj középiskolába" Az van, hogy már a felvételin is túl vagyok és a féléven is, ami ráadásul 4 egészes lett. Na most sírva röhögtem amikor kimondta, hogy nem enged át középiskolába, mert ugye nyolcadikos vagyok. Na most arra lennék kíváncsi tényleg számít ez a f#aszság a továbbtanulásba? Amiért kaptam ugye igazgatóit. :) :D :D :D :D :D :) A válaszokat előre is köszi. :)

2015. febr. 12. 15:16
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
93%
Jogilag nem számít, de az igazgató ugye bármit el tud intézni :D:D:D:D:D
2015. febr. 12. 15:22
 2/23 A kérdező kommentje:
Na! Akkor ha jogilag nem számít, akkor semmibe sem! Az igazgató? Na, inkább hagyjuk már! :D :D :D :D A jog az jog, nem pedig egy semmitérő papír. :)
2015. febr. 12. 15:25
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, nem számít bele, ahogy a magatartás és a szorgalom jegy se. :)
2015. febr. 12. 15:28
 4/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ. Akkor azért megnyugodtam. Szóbelin meg csak valahogy kimagyarázom. :) :) :)
2015. febr. 12. 15:30
 5/23 anonim ***** válasza:
92%
A szóbelin sem kell magyarázni semmit, mert ugyanannyira nem számít bele ez a középiskolai felvételibe, mint ahogy sem az általános, sem a középiskola nem bír semmiféle jelentőséggel a jövőd szempontjából. Túl van misztifikálva.
2015. febr. 12. 15:33
 6/23 A kérdező kommentje:
Ahhan...Értem. De azért tuti megfogják kérdezni. Vagy nem! Na mindegy. Köszi a választ. Most azért megnyugodtam, mert tényleg nem volt nagy cucc amit tettem. :) :) :)
2015. febr. 12. 15:36
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják megkérdezni.
2015. febr. 12. 15:39
 8/23 A kérdező kommentje:
:)
2015. febr. 12. 15:40
 9/23 Janka néni ***** válasza:
100%

Az nem normális gyerek - szerintem-, akinek legalább egyszer nincs komolyabb magatartás- fegyelmi fokozata. A házirendet megsértetted, nem nagy ügy.

A továbbtanulásod sikeréhez ennek és az igazgatónak semmi köze. Ugyan is nem ő enged téged bárhova is. Te jelentkezel, felvételizel, a középiskola meg dönt. A szülőnek van szava még, de ebben a szituban ez mindegy is.

Viszont!Próbáld mellőzni a telot a suliban. Erre most ugranak.

Egyébként, mi az hogy elkérte? Visszaadta vagy azt majd a szüleidnek? Nem veheti el, ez több jogi szempontból is aggályos, jelzem. Az csak az egyik dolog, hogy ha elveszi, az anyagi felelősséget is viseli a telodért. Hihi, jól teszi, ha vigyáz rá, mert fizethet, ha leejti.XD

2015. febr. 12. 15:40
 10/23 A kérdező kommentje:
Na. Akkor ezt holnap közlöm is vele. Köszi a választ. Amúgy meg elvette és csak szülőnek adja vissza. Majd megy is be anyu. Úgyhogy, majd nézni fog a fa#@&@&@. Ráadás még a sim kártya is benne van. De csak nem tesz vele semmi különöset. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Mert akkor tényleg fizethet. :) :) :)
2015. febr. 12. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!