Igazgatóit kaptam! Beleszámít a továbbtanulásba?
Figyelt kérdés
10-ből 3-szor, ha előveszem a telefonomat az iskolában, akkor is csak szünetben. Pont bejött az osztályba az igazgató, fogalmam sincs, de nem is érdekel miért. Meglátta, hogy mutatok valamit a telefonomon. ELKÉRTE! A gond ez azzal csak az, hogy nem igazgatóhoz méltóan, vagy legalábbis felnőtthöz méltóan, hanem kiabálva, mert a szabály az szabály nála. Odaadtam, de mérgemben egy picit flegma is voltam, de szerintem tök jogosan (általában megmondom, ha hibáztam). És elkérte az ellenőrzőmet. Idézek az igazgatótól: "Igazgatóit kapsz" és "nem fogom megengedni, hogy tovább indulj középiskolába" Az van, hogy már a felvételin is túl vagyok és a féléven is, ami ráadásul 4 egészes lett. Na most sírva röhögtem amikor kimondta, hogy nem enged át középiskolába, mert ugye nyolcadikos vagyok. Na most arra lennék kíváncsi tényleg számít ez a f#aszság a továbbtanulásba? Amiért kaptam ugye igazgatóit. :) :D :D :D :D :D :) A válaszokat előre is köszi. :)2015. febr. 12. 15:16
21/23 Janka néni válasza:
Az iskola házirendje ebben a mérvadó. Tényleg baj, hogy nem ismered a házirendet, ugyan is a jogok köpönyege kötelességekkel van kibélelve.
A házirend több oldalú egyeztetés (iskolaszék, szülői közösség,diákönkormányzat) eredménye. Annak, hogy szünetben vagy órán használod sok jelentősége nincsen. ugyanis a házirend nem tesz a szabályok nagy része tekintetében különbséget a tanóra és a szünet között. Általában az iskolában töltött időre vonatkozik. Ha tiltja a HR a mobil használatát, akkor a teljes órarendi és tanórán kívüli foglalkozásokra tiltja vagy ezt külön szabályozza.
Ha a középiskolába kerülsz, kapsz Házirendet. Légy szíves az itteni válaszolók kedvére is tegyél és olvasd el!!!
22/23 A kérdező kommentje:
Jó! Köszönöm a válaszokat. Már visszakaptam a telefonomat. Az igazgatói, pedig be lett írva. Ha nem számít akkor meg kit érdekel. :) :) :)
2015. febr. 13. 14:29
23/23 anonim válasza:
Anyukád mit mondott erre amúgy? És az igazgató?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!