Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Igazgatóit kaptam! Beleszámít...

Igazgatóit kaptam! Beleszámít a továbbtanulásba?

Figyelt kérdés
10-ből 3-szor, ha előveszem a telefonomat az iskolában, akkor is csak szünetben. Pont bejött az osztályba az igazgató, fogalmam sincs, de nem is érdekel miért. Meglátta, hogy mutatok valamit a telefonomon. ELKÉRTE! A gond ez azzal csak az, hogy nem igazgatóhoz méltóan, vagy legalábbis felnőtthöz méltóan, hanem kiabálva, mert a szabály az szabály nála. Odaadtam, de mérgemben egy picit flegma is voltam, de szerintem tök jogosan (általában megmondom, ha hibáztam). És elkérte az ellenőrzőmet. Idézek az igazgatótól: "Igazgatóit kapsz" és "nem fogom megengedni, hogy tovább indulj középiskolába" Az van, hogy már a felvételin is túl vagyok és a féléven is, ami ráadásul 4 egészes lett. Na most sírva röhögtem amikor kimondta, hogy nem enged át középiskolába, mert ugye nyolcadikos vagyok. Na most arra lennék kíváncsi tényleg számít ez a f#aszság a továbbtanulásba? Amiért kaptam ugye igazgatóit. :) :D :D :D :D :D :) A válaszokat előre is köszi. :)

2015. febr. 12. 15:16
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én oda se adtam volna, ha szünetben veszed elő, ahhoz neki mi köze? vagy benne van a házirendben?
2015. febr. 12. 16:04
 12/23 A kérdező kommentje:
Na ez az, hogy fogalmam sincsen, hogy mi van benne a házirendben vagy mi nincs. De akkor sincs joga elvenni a telefont. :) :) :)
2015. febr. 12. 16:15
 13/23 anonim ***** válasza:
76%
Mielőtt anyukád bemegy, jó lenne azért, ha átolvasnátok az erre vonatkozó részt, bár szabály ide vagy oda, én leszedném az igazgató fejét, hogy szünetben milyen jogon veszi el a gyerekem tulajdonát.
2015. febr. 12. 16:27
 14/23 anonim ***** válasza:
84%
Házirend van minden teremben. Legalábbis nálunk. Ki van függesztve. Na azt olvasd el! Nekem is elvették a telómat. Kikapcsoltatták velem. Lezárt borítékban kaptuk vissza. Továbbtanulásnál nem számít. Nehogy helyhiány legyen a középsuliba, ahová mennél. Jobb csendben maradni.
2015. febr. 12. 16:28
 15/23 A kérdező kommentje:
Igen, az biztos, hogy jobb csöndben maradni, de nem minden áron. A telefonom meg azért csak kell mindenhez. És alig szoktam használni a suliban, de pont ilyenkor kapott rajta. Na mindegy. Az a lényeg, hogy nem számít bele a továbbtanulásba. Mondjuk hiba lett volna, de mindegy. :) :) :)
2015. febr. 12. 16:32
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
Ugyan már! Köhög a bolha!Nem kell vele foglalkozni.Te kérheted, illetve talán jobb ha a szülő kéri, hogy indokolja meg írásban, miért adta az igazgatóit.Senki nem fog komolyan venni egy olyan igazgatóit, ami egy vacak telefon miatt van.Különben az igazgató sem atyaisten neki is van valahol felettese, annál lehet panaszt tenni.
2015. febr. 12. 16:41
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Így van, ahogy mondtad. Nem ő itt a mindenség. Már nyugodt vagyok, hiszen nagyon beparáztam a suliba, de akkor az van, hogy csak felhúzta a dolgot a legmagasabb pontra. Közben meg semmi jelentősége nincs. Na mindegy. Ő fas#sága. :) :) :)
2015. febr. 12. 16:45
 18/23 anonim ***** válasza:
3%
Teljesen mindegy, hogy továbbtanulás szempontjából mit jelent egy igazgatói. Te egy fegyelmezetlen csitri/kamasz vagy, aki még a házirendet sem ismeri. Ugyanakkor azt várja, hogy mindenki pocskondiázza az igazgatót, hogy milyen kegyetlen a gyerekekkel. Igen, mondd el neki, hogy nem volt joga elvenni a telefont, mert akkor neked lesz igazad. De azért - ha felvesznek - a középiskolában fogd vissza magad egy kicsit, és főleg tanulj.
2015. febr. 12. 16:48
 19/23 anonim ***** válasza:
98%
Szünetben volt a tanulónál a mobil, ahhoz senkinek semmi köze!Azt még csak megértem, ha órán telefonozik, akkor begurul a tanár, de ekkora cirkuszt akkor sem kellene levágni.De ha szünetben történt, akkor abszolút ok nélküli! Különben pedig ha a diáknál nem szeretik a mobilt, akkor a tanároknak sem kéne az iskolában használniuk.Legjobb nevelés a példamutatás... lenne.
2015. febr. 12. 17:13
 20/23 A kérdező kommentje:
Így van! Köszi a választ. Ez pontosan így van ahogyan mondod. :) :) :)
2015. febr. 12. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!