Jók lennének ágymelegítőnek, de feleségül egyiküket se venném!
2015. febr. 16. 09:56
2/18 anonim válasza:
Semmit, viszont neked kellene még nyelvtanozni.
2015. febr. 16. 10:00
3/18 Ügyet Lenke válasza:
Sarka Kata legalább szép szerintem, de felszínes, buta pics@k...
2015. febr. 16. 10:03
4/18 anonim válasza:
Nekem csak azokról van véleményem, aki a tulajdonneveket többes számban és kisbetűvel írja. De nem írom le, mert kitiltanának.
2015. febr. 16. 10:09
5/18 A kérdező kommentje:
Írd nyugodtan, nem zavar. :)
Egyébklént úgy értettem, mi a véleményete róluk, mint emberek. Látni lehet, hogy csinosak, de mindenki tudja, hogy "miből (vagy kiből) élnek". Szóval elítélitek ezt, vagy leszarjátok?
2015. febr. 16. 10:16
6/18 anonim válasza:
ki az a hódi pamela? meg vajna timi?
2015. febr. 16. 10:19
7/18 anonim válasza:
Uttolsó: Stilisztikai érzéked, és anyanyelvi kompetenciád nulla. tulajdonnevet teljesen nyugodtan lehet írni többes számban, amennyiben a tulajdonnév nem konkrét személyre, hanem konkrét személy, vagy személyek prototípikus tulajdonságaival rendelkező személyekről összességében teszel állítást. Írok neked egy példát is hogy megértsd:
"Annyira unom már hogy minden tele van a gyik-en önjelölt Einsteinekkel"
Einstein prototípikus tulajdonsága: ész, értelem. Tehát: olyan emberekből van eleged, akik azt hiszik magukról hogy baromi értelmesek, közben nem.
A fenti kérdés nyilván az említett ostoba pics_khoz hasonló összes celebre irányult összességében, akkor is ha konkrétan nem említtettek meg. A kisbetűről meg annyit hogy ezeknek a nevét én is így írnám.
2015. febr. 16. 10:20
8/18 anonim válasza:
értem heteske, köszönöm a kioktatást, a tandíjat hová utaljam? Nekem azokból van elegem, akik többesszámban írják a tulajdonneveket, és pletykálnak róluk laposan, üresen, és teljesen fölöslegesen.
2015. febr. 16. 10:41
9/18 anonim válasza:
"Uttolsó: Stilisztikai érzéked, és anyanyelvi kompetenciád nulla." - ezt a gyönyörű mondatot beírom a naplómba:D
2015. febr. 16. 10:43
10/18 anonim válasza:
Egészen nyugodtan. De inkább azt javallom hogy fejleszd őket, hidd el, le fogsz szokni a nyelvtannáciskodásról. Igazam van ha arra tippelek hogy általános iskolai tanár vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!