Imádok itthon lenni és a semmittevést. Ez baj?
Kétféle ember létezik, az egyik, aki egy napot se tud otthon lenni, mert halálra unja magát, a másik pedig, aki szeret otthon lenni, de értelmes dolgokkal foglalja el magát. Én egyikbe sem tartozom, mert én itthon szeretek lenni, de csak netezni, filmezni, feküdni. A legjobb, ha a párom is itthon van és vele is tudok beszélgetni. Max olvasok, ami hasznos. Most egy műtét után fekszem itthon, azon kívül, hogy baromira fáj, nagyon jó, hogy legálisan fekhetek egész nap. Gyakorizok, Netflixezek, rákeresek engem érdeklő dolgokra. Nem nagyon mozdulok meg, ez a műtét miatt van, de ha nincs is ilyen indokom, én akkor is csak ülni és feküdni szeretek. A hétvégéimet is ezzel töltöm (házimunkán és főzésen kívül).
Ez nagy baj?
6. Persze, hogy van. Akkor nem fekszem, csak a többi időben :D
7. Na igen ez is visszatart engem a kimeneteltől.
Nincs ezzel semmi baj. Hasonló vagyok én is. Sokkal jobban érzem magam így , otthon, neten sorozatozok, kutyázok, könyveket olvasok ha csak tehetem. Nincs kilóméter hiányom, ide oda mászkálni fáradt vagyok, semmi energiám , semmi kedvem nincs ilyenekre.
Én meg azokat nem értem ( szerencsére nem is kell értenem, nem vagyunk egyformák), akik állandóan mennek, mennének valahova mint valami sajtkukac, hogy hogy, honnan van mindenre ennyi energiájuk, kedvük, korán kelés, munka, háztartás mellett.
Én személy szerint hétvégenként mikor nem kell dolgozni sose tudok felkelni fél 3 , 3 előtt délután, és utána sem vagyok aktív, max főzök. A többi túl fárasztó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!