Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Imádok itthon lenni és a...

Imádok itthon lenni és a semmittevést. Ez baj?

Figyelt kérdés

Kétféle ember létezik, az egyik, aki egy napot se tud otthon lenni, mert halálra unja magát, a másik pedig, aki szeret otthon lenni, de értelmes dolgokkal foglalja el magát. Én egyikbe sem tartozom, mert én itthon szeretek lenni, de csak netezni, filmezni, feküdni. A legjobb, ha a párom is itthon van és vele is tudok beszélgetni. Max olvasok, ami hasznos. Most egy műtét után fekszem itthon, azon kívül, hogy baromira fáj, nagyon jó, hogy legálisan fekhetek egész nap. Gyakorizok, Netflixezek, rákeresek engem érdeklő dolgokra. Nem nagyon mozdulok meg, ez a műtét miatt van, de ha nincs is ilyen indokom, én akkor is csak ülni és feküdni szeretek. A hétvégéimet is ezzel töltöm (házimunkán és főzésen kívül).

Ez nagy baj?

febr. 5. 21:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
54%

Szeretnék te lenni.

Én egyszerűen képtelen vagyok otthon ülni, eleve ülni vagy feküdni is, még a social média meg az olvasás, filmezés se köt le, le kell mozgatni magamat, mint egy kutyát. Viszont ezen az éghajlaton rohadtul hideg van az év nagy részében, szar kimenni, és az sem megoldás, hogy akkor veszek egy futópadot, mert a szüleimnek van, és mikor látogatóba megyek, használom, de nem ugyanaz. Nekem a lakásból is ki kell menni.

Időigényes, sokszor szar az idő, emberek vannak az utcán, gyakran nem a legjobb szándékkal... élném, ha el tudnék fetrengeni otthon, de soha nem fogok.

febr. 6. 00:45
 12/14 anonim ***** válasza:
53%
Hú, barátom, ez nagyon nagy baj. Nemhogy tanulnál és fejlesztenéd magad állandóan, mint az ide írogatók többsége, akik egy századmásodpercig sem pihennek és meg is van az eredménye, jönnek nekik szépen a milliárdok. Ez az élet értelme, az örökös munka, tanulás. Megállás nélkül. :DDD
febr. 6. 07:50
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki máshogy töltődik fel, másfajta kikapcsolódásra van szüksége. Szerintem nincsen a fentiekkel baj. Nem kell állandóan aktívnak lenni.
febr. 6. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem attól is függ, hogy a munkád milyen jellegű. Ha legalább ott mozogsz kicsit, akkor nem gond ez az életvitel, de ha mondjuk az is egy ülő munka, akkor mindenképp szükséges lenne valamilyen testmozgást végezni, hogy legyen megfelelő izomzatod.

Sajnos nekem mióta ülő munkám van és a szabadidőm nagy részét fekve töltöm, elkezdtek eü problémáim lenni, és ez nem jó. Mozogni kell.

febr. 7. 06:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!