Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külföldre "menekülő" emberekrő...

Külföldre "menekülő" emberekről mi a véleménye az itthon is boldoguló embereknek?

Figyelt kérdés
nov. 11. 07:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%
Nyugodtan menjen, de ne pofázzon akkor, hogy ő aztán mekkora májer, hogy megtette, aki meg maradt, az meg milyen lúzer.
nov. 11. 07:01
 2/16 anonim ***** válasza:
50%
Csak annyi, hogy mikor visszajön akkor is legyen akkora szája, mint mikor kimenet.
nov. 11. 07:10
 3/16 anonim ***** válasza:
23%

A kérdésedet jelentettem mert provokatív.

Magyarországról senki nem menekül külföldre, legfeljebb kivándorol egy stabilabb megélhetés reményében.

Sugárzik belőled a rosszindulat.

nov. 11. 07:29
 4/16 anonim ***** válasza:
91%

Semmi. Én mindenkinek sok sikert kívánok, és remélem megtalálja a számításait, legyen az akárhol is.

Attól, hogy nekem itt jobban megy, még nem kell bunkónak lennem azzal, akinek nem. Jellem kérdése. Sokan nem csak a megélhetés miatt hagyják itt ezt az országot, hanem az itt uralkodó mérgező, irigy, ostoba felfogás miatt is.

nov. 11. 07:30
 5/16 anonim ***** válasza:
76%
Külföldön sincs kolbászból a kerítés, ott is dolgozni kell, ha meg akarsz élni. Megélni pedig itt is meg lehet, ha dolgozol. Viszont én teljesen megértem, ha valaki innen elmenekül.
nov. 11. 07:35
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki egyéni döntése, leszarom, ki mit kezd az életével.
nov. 11. 07:45
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy jól teszik. Mindenki próbálja ki magát abban, amit jónak gondol. Bármikor vissza lehet jönni
nov. 11. 08:09
 8/16 anonim ***** válasza:
91%
Az a véleményem, hogy mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Mindenkinek joga van eldönteni, hogy hol szeretne élni, dolgozni és milyen körülmények között.
nov. 11. 08:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Inkább menjen, mint itthon legyen csóró szerencsétlenség.
nov. 11. 09:02
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is jól teszik. Ha van ilyenre lehetőségük, hiba lenne nem élni vele.
nov. 11. 09:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!