Hogyan bírják ki egyesek ilyen kevés folyadékkal a napot?
de ki vannak száradva,csak nem érzik magukat szomjasnak.ez megszokás kérdése.
amúgy nekem is erőltetnem kell a vízet lefelé,de a napi 2 litert minimum letuszkolom.
Én is nagyon keveset iszom. Napi másfél liter a max, 2 csak nyáron a dög melegben megy le.
Amikor diákmelózom (8 óra éjszaka), egy fél literes palack vizet is úgy iszom meg, hogy minden szünetben rákényszerítem magam, hogy igyak. Ha otthon vagyok vagy csak simán az egyetemen, van hogy a fél litert sem iszom meg. Mondjuk nekem nagyon kevés a súlyom, elvileg az is számít a víz-szükségletnél (a mindenhol hangoztatott 2-3 liter a 170 cm magas 70 kilós felnőttre vonatkozik) de így is kevés amennyit megiszom.
24/L
Nem tudom, de "népbetegség" ez. Nagyon sokan keverik is a szomjúságot az éhségérzettel.
Ha nem iszom eleget, ami nálam min. 3 liter, azt nagyon megérzem. Ha felállok, szédülök, hallom, ahogy zubog a vérem. Ha lemegy 4 liter, nagyon könnyűnek érzem magam.
Hát a fent említett gyári munkások általában kénytelenek kibírni. Örülnek, ha a szünetben bedobhatnak egy kis koffeint, amivel túlélik a következő időszakot. A területre sokszor nem is vihetnek semmit, pláne folyadékot, na meg aki iszik, annak mosdószünetet is tartani kéne, és azt se lehet.
Nem egészséges, ez tény, de azért ki lehet bírni gondolom, munkán kívül meg lehet legurítanak kapásból két liter vizet. Vagy sört. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!