Amikor odamegyek a buszmegállóba, kicsit arrébb mint a többiek, miért kezdenek el egyesek bámulni?
Figyelt kérdés
Mi olyan érdekes bennem, hogy meg kell nézni ennyire azt, hogy odamentem és megálltam?2014. dec. 3. 18:38
1/3 anonim válasza:
Unatkoznak az emberek. Legalábbis szerintem ez lehet a válasz. Engem nagyon szokott idegesíteni, amikor elkezdenek csak úgy bámulni. Mondjuk ilyenkor lehet eljátszani azt, hogy aki bámul, visszabámulunk. És mikor elfordítja a fejét, mert észlelte, hogy nézzük, na akkor sem szabad abbahagyni.
2/3 anonim válasza:
Én is így vagyok. Biztos nem vagyunk szimpik, furcsállják, hogy nem megyünk közelebb hozzájuk, az idősek meg gondolom félnek, hogy mikor támadjuk meg őket, ezért sasolnak. De ez csak TFH.
3/3 anonim válasza:
Utálom, ha bámulnak.
Ha beállok a megállóba és várom a buszt, akkor értelem szerűen
abba az irányba nézek, ahonnan az jönni fog!
De ilyenkor, ha van előttem valaki pár méterre, akkor az mindig
meg szokott fordulni és meredten a másik irányba néz, vagyis többnyire énrám.
Többnyire azért énrám, mert ha felém néz arra sincs semmi érdekes.
Ha meg akar valamit, akkor nyögje ki, de ne meressze a szemét több percig felém!
Vagy legalább normálisabban tegye azt.
(Ezt ugyan úgy nem fogom soha megérteni, mint azt a dohányost,
aki szerint elég a buszmegálló-tábla mögé beállni bagózni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!