Egyesek miért érzik kötelességüknek csoportképeket publikálni egy buli után, csak szerintem bunkóság?
Ugye tegnap szilveszter volt, ma meg kismillió fényképen meg vagyok jelölve, és háát egyikre sem mondanám jószívvel azt,hogy "Na igen az ott én vagyok!"
Oké,hogy a csoportképen mindenki magát nézi meg elsőre, de mikor felrak valaki egy képet és a fél társaság úgy néz ki rajta, mint pár statiszta a Walking Deadból akkor az mire jó? Vagy más normális embereknél nem divat megkérdezni,hogy Feltehetem ezt a képet?
Tényleg engem már annyira idegesít,hogy minden héten muszáj felkerülni rólam egy idétlen fejes képnek,hogy nem tudom szavakba önteni.
Nektek mi a véleményetek?
"Vagy más normális embereknél nem divat megkérdezni,hogy Feltehetem ezt a képet?"
Miért töltöd ilyen emberekkel a szilvesztert,akik szerinted nem normálisak?
A kérdésre válaszolva pedig van benne valami,hogy illene megkérdezni.Viszont fb-on nagyon egyszerűen le tudod törölni a megjelölést a képről:)
Normálisak,meg szeretem őket, hisz a barátaim, de annyira nem értem ezt a felfogást...
És ezt szoktam tenni, de a soksok közös ismerősünk, rokonaim attólmég azt látni fogják :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!