Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egyesek miért érzik kötelesség...

Egyesek miért érzik kötelességüknek csoportképeket publikálni egy buli után, csak szerintem bunkóság?

Figyelt kérdés

Ugye tegnap szilveszter volt, ma meg kismillió fényképen meg vagyok jelölve, és háát egyikre sem mondanám jószívvel azt,hogy "Na igen az ott én vagyok!"

Oké,hogy a csoportképen mindenki magát nézi meg elsőre, de mikor felrak valaki egy képet és a fél társaság úgy néz ki rajta, mint pár statiszta a Walking Deadból akkor az mire jó? Vagy más normális embereknél nem divat megkérdezni,hogy Feltehetem ezt a képet?

Tényleg engem már annyira idegesít,hogy minden héten muszáj felkerülni rólam egy idétlen fejes képnek,hogy nem tudom szavakba önteni.

Nektek mi a véleményetek?

2015. jan. 1. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:

"Vagy más normális embereknél nem divat megkérdezni,hogy Feltehetem ezt a képet?"

Miért töltöd ilyen emberekkel a szilvesztert,akik szerinted nem normálisak?

A kérdésre válaszolva pedig van benne valami,hogy illene megkérdezni.Viszont fb-on nagyon egyszerűen le tudod törölni a megjelölést a képről:)

2015. jan. 1. 20:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Normálisak,meg szeretem őket, hisz a barátaim, de annyira nem értem ezt a felfogást...

És ezt szoktam tenni, de a soksok közös ismerősünk, rokonaim attólmég azt látni fogják :D

2015. jan. 1. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Na igen...ezt viszont csak úgy tudod megoldani,hogy megmondod az illetőnek,hogy szedje le.Ha szerencséd van leszedi:D
2015. jan. 1. 21:20
 4/5 anonim válasza:
Ez elég gyakori rólam is van fön sok ilyen kép .Szerintem teljesen normális ha buli után föltesznek csoportképet.
2015. jan. 1. 21:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon idegesít! ugyanígy jártam. én meg szoktam kérdezni, hogy más megengedi-e. de a kedvencem, mikor vadidegen ember képén vagyok, aki nem tudom, kicsoda, csak ott volt. igen, illene megkérdezni. mert hiába veszem le a jelölést, attól még az összes közös ismerősünk látni fogja.
2015. jan. 3. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!