Belefogok ebbe betegedni, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Nem tudok megbízni senkiben sem. Pici korom óta kihasználtak,otthagytak a bajban,lelkileg bántottak is... Mára már annyira elegemvan hogy félek megbízni bárkiben is,mert úgy érzem ő is kihasznál előbb-utóbb... félek hogy kihasználnak,félek hogy én leszek megint a nyomorék szerencsétlen hogy megbíztam valakiben,ő pedig kihasznál,és ezáltal csökken az önbizalmam. :( nagyon rossz érzés,mit tegyek? 20/L2015. febr. 6. 20:20
2/3 anonim válasza:
azért biztos van olyan ember, aki közel áll hozzád..családtag, testvér, szülők..ilyenkor ők tudnak segíteni
3/3 anonim válasza:
1) a család mindig ott van!
2) ha nincs szerezz egy barátot, barátnőt, akivel maradandó pillanatokat éltek át, és így kötődni fog hozzá, és te is hozzá. Nem hagy el, amíg táplálod a barátságot!
3) Ha egy baráti társaságba keveredsz, mutasd meg nekik, hogy veled nem lehet szarozni! Ha esetleg gyengének tartanak mert cserfes vagy (ez a szitu ismerős nekem), akkor kicsit fogd vissza magad, és válogasd meg a szavaidat, hogy csak olyat mondj ami mást is érdekel. pl: ne beszélj a fura szokásaidról, mert az spec. senkit sem érdekel.
Remélem segíthettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!